DI Fødevarer

Vækstplan for fødevarer 2025

Sætter fokus på bæredygtighed, innovation og konkurrenceevne

Vi har i DI Fødevarer udarbejdet en ambitiøs vækstplan, som skal sikre, at den danske fødevarebranche fortsætter med at være en vital og voksende sektor, der bidrager til både den grønne omstilling og styrker den danske samfundsøkonomi.

 

Vækstplanen inviterer til øget fokus på forskning, smidige rammevilkår, bæredygtige løsninger, eksport samt forsyningssikkerhed. Den danner grundlaget for en fremtid, hvor fødevarebranchen leverer mad til både danske forbrugere og det globale marked.

 

Vi er stolte af vores rolle som branchefællesskab, og vi ser frem til at være med til at forme fremtiden inden for fødevareproduktion til fordel for både Danmark og resten af verden.

 

Vi håber, at et kommende vækstteam for fødevareerhvervet vil få inspiration i deres arbejde med udviklingen af den danske fødevarebranche.

 

Vækstplan for fødevarer 2025

Læs den her

Sidestrømme fra fødevareproduktionen

Læs mere her
Jakob Lave

Jakob Lave

Branchedirektør

Nanna Britt Danielsen Marklund

Nanna Britt Danielsen Marklund

Teamleder