DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

Bageri, konfekture og cerealier

Bageri, Konfekture og Cerealier er en sektion i DI Fødevarer, der arbejder for at fremme branchens vilkår. Sektionen betjenes af en specialist, der yder branchespecifik interessevaretagelse og services. Vi arbejder blandt andet for at præge den lovgivning, der relaterer sig til industrien.

  1. Horisontal lovgivning i relation til de BKC-specifikke produkter

  2. Chokoladelovgivning

  3. Afgifter

  4. Råvarepolitik

  5. Branchestatistik

  6. International interessevaretagelse: AIBI (europæisk brødorganisation)

Sektionens 29 medlemmer har etableret et elektronisk netværk, hvor informationer om ovenstående bliver udvekslet.
Medlemmerne er virksomheder, der arbejder med produkter inden for brød, kager og biscuits, chokolade og chokoladeprodukter, konfekture/slik, marcipan samt mel og cerealier.

Medlemmer

Medlemmerne er: Toms Gruppen A/S, Kohberg Bakery Group A/S, Kelsen Group A/S, Valsemøllen A/S, Lantmännen Schulstad A/S, Bisca A/S, Carletti A/S, Mette Munk A/S, Dan Cake A/S, Odense Marcipan A/S, Haribo Produktion A/S, Castus A/S

Forretningsudvalg
Se oversigten over forretningsudvalget her

Niels Søgaard, Adm. direktør
Odense Marcipan A/S
Toldbodgade 9
5000 Odense C
E-mail: odense-marcipan@odense-marcipan.dk

Niels Brinch-Nielsen, Adm. direktør
Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg
E-mail: info@valsemollen.dk

 

 

Niels Petersen, Adm. direktør
Carletti A/S
Grenåvej 641
8541 Skødstrup
E-mail: carletti@carletti.dk
Web: www.carletti.dk

Sekretær
Lars Zøfting-Larsen, Chefkonsulent
DI Fødevarer
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
E-mail: lzl@di.dk
Web: www.di.dk

Lars Zøfting-Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3013
  • Mobil +45 4059 0339
  • E-mail lzl@di.dk