Bageri, konfekture og cerealier
Bageri, Konfekture og Cerealier er en sektion i DI Fødevarer, der arbejder for at fremme branchens vilkår. Sektionen betjenes af en specialist, der yder branchespecifik interessevaretagelse og services. Vi arbejder blandt andet for at præge den lovgivning, der relaterer sig til industrien.
Medlemmerne er virksomheder, der arbejder med produkter inden for brød, kager og biscuits, chokolade og chokoladeprodukter, konfekture/slik, marcipan samt mel og cerealier.
Medlemmer
Medlemmerne er: Bisca A/S, Carletti A/S, Dan Cake A/S, Odense Marcipan A/S, Haribo Produktion A/S, Castus A/S, Cloetta Danmark ApS, Copenhagen Chocolate Factory ApS, Danish Speciality Foods, Elvirasminde A/S, Ferrero Scandinavia AB, Fertin Pharma, Haribo Produktion A/S, Herning Vorgod Biscuit A/S, Jacobsens Bakery Ltd A/S, Kelsen Group A/S, Kohberg Bakery Group A/S, Lantmännen Schulstad A/S, Lantmännen Cerealia A/S, Mars Danmark A/S, Mette Munk A/S, Mondelez Danmark Aps, Nestlé Danmark A/S, Nordisk Kellogg Aps, Pågen A/S, Toms Gruppen A/S, Valsemøllen A/S, Haugen-Gruppen Denmark A/S, Midsona Danmark A/S.
-
Horisontal lovgivning i relation til de BKC-specifikke produkter
-
Chokoladelovgivning
-
Afgifter
-
Råvarepolitik
-
Branchestatistik
-
International interessevaretagelse: AIBI (europæisk brødorganisation)
Forretningsudvalg
Se oversigten over forretningsudvalget her
Niels Søgaard, Adm. direktør
Odense Marcipan A/S
Toldbodgade 9
5000 Odense C
E-mail: odense-marcipan@odense-marcipan.dk
Niels Brinch-Nielsen, Adm. direktør
Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg
E-mail: info@valsemollen.dk
Claus Loft, Diftsdirektør
Schulstad A/S
Unibake Danmark A/S
Hammerholmen 21A, 2650 Hvidovre
E-mail: kontakt.unibake.dk@lantmannen.com
Niels Petersen, Adm. direktør
Carletti A/S
Grenåvej 641
8541 Skødstrup
E-mail: carletti@carletti.dk
Web: www.carletti.dk
Sekretær
Lars Zøfting-Larsen, Chefkonsulent
DI Fødevarer
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
E-mail: lzl@di.dk
Web: www.di.dk