Kødindustrien

Kødindustrien er en sektion i DI Fødevarer, der arbejder for at fremme kødvirksomhedernes vilkår. Sektionen betjenes af en specialist, der yder branchespecifik interessevaretagelse og services. I kødindustrien arbejder vi blandt andet for at præge den lovgivning, der relaterer sig til industrien.

Kødindustrien har et digitalt netværk, hvor kun medlemmerne har adgang.
Medlemmerne er virksomheder, der slagter, opskærer, forarbejder og handler med okse-, svine- og fjerkrækød.

Medlemmer

Medlemmerne er: Bornholmerslagteren ApS, C&D Foods (Denmark) A/S, Danish Pork Meat ApS, Danpo A/S, DEFCO A/S, Glumsø Slagtehus ApS, Hilton Foods Danmark A/S, Lepo A/S, Mogens Nielsen Kreaturslagteri A/S, Mozami A/S, Robert Damkjær A/S, Skare Food A/S, Skare Meat Packers K/S, ZMI A/S.

  1. Horisontal lovgivning i relation til kød og kødprodukter

  2. Specifik fødevare- og veterinærlovgivning inden for okse-, svine og fjerkrækød

  3. Medvirken til åbning af eksport til tredjelande – veterinærcertifikater

  4. Lovgivning, vilkår og godkendelser for halalslagtning

  5. Lovgivning om maskinsepareret kød

Forretningsudvalg
Se oversigten over forretningsudvalget her

Lars Andersen, adm. direktør
Skare Food A/SKongensgade 47
6070 Christiansfeld
Tlf: +45 7456 1118
E-mail: food@skare.dk
Web: www.skare.com

Anna Helene Kjær Larsen
SKARE MEAT PACKERS K/S
Industrivej Syd 1
6600 Vejen
Tlf: +45 7536 1100
E-mail: skare@skare.dk
Web: www.skare.dk

Marianne Damkjær Matzen, direktør
Robert Damkjær A/S
Anslet Landevej 10
6100 Haderslev
Tlf: +45 7456 6138
E-mail: robert@damkjaer.dk

Jacob Roland Pedersen, adm. direktør
Rokkedahl Food ApS
Vårvej 65, Vår
9240 Nibe

Heidi Rosenbjerg Bretthauer, Group Quality Director
Danpo A/S
Tykhøjetvej 44, Farre
7323 Give
Tlf: +45 7211 5555
E-mail: danpo.forbrugerkontakt@scandistandard.com
Web: www.danpo.com

Sekretær
Gitte Hestehave
DI Fødevarer
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Gitte Hestehave

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3403
  • Mobil +45 2060 6993
  • E-mail gh@di.dk