14.11.19 DI Fødevarer Nyheder

Bidronning fra Aulum vinder prestigefyldt pris

Honningproducenten Jakobsens A/S med Helle Reinevald i spidsen modtager DI’s Initiativpris i det midt- og vestjyske for det store og årelange arbejde, der har sat Aulum på honningens verdenskort.

Jakobsens A/S er en af Skandinaviens største producenter af forbrugsklar honning. Virksomheden tilbyder et stort sortiment af konventionelle, økologiske og fair trade honninger samt agavesirup, bolcher og dressinger til detail, catering og industri.

Prisen bliver givet for virksomhedens succes med at professionalisere indsamling, forarbejdning, afsætning og præsentation af honning til kunder i hele Skandinavien. I de senere år er der kommet yderligere eksport til – endda så langt væk som til Kina. Jakobsens har ydet en særlig indsats for at sikre både dansk og udenlandsk honning af høj kvalitet og er gået aktivt ind i kampen mod forfalsket honning eksempelvis fra Kina til gavn for både de danske biavlere og forbrugere.

Hos Jakobsens vækker prisen glæde.

- Vi er meget stolte over at modtage prisen som anerkendelse for den udvikling, vi har været igennem, og som vores medarbejdere har en meget stor andel i. Jeg håber, det kan sætte yderligere fokus på betydningen af at levere gode og autentiske naturprodukter. Og jeg håber, det kan motivere andre til at blive medejere af gode danske virksomheder og udvikle dem, siger Helle Reinevald, adm. direktør i Jakobsens A/S.

Relateret indhold