21.05.19 DI Fødevarer Nyheder

GUDP åbner for nye ansøgninger

Over de seneste 8 år har GUDP (Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram) søsat over 400 projekter, der har til formål at bidrage til den grønne omstilling. Der er tale om projekter, der bidrager til den dobbelte bundlinje – nemlig både den økonomiske og den bæredygtige. Til juni åbner GUDP for en ny ansøgningsrunde, hvor der er cirka 95 millioner kroner i puljen til grønne udviklingsprojekter inden for fødevaresektoren.

GUDP er på jagt efter nye, grønne ideer og inviterer derfor til informationsmøder om mulighederne for at søge tilskud til projekter, der fremmer både økonomisk og bæredygtig udvikling i fødevareerhvervene.

Den nye ansøgningsrunde åbner i juni med cirka 95 millioner i puljen. Ansøgningsfristen er den 5. september 2019 klokken 12:00. I forbindelse med ansøgningsrunden afholder GUDP to informationsmøder i henholdsvis København den 12. juni og i Århus den 13. juni.

GUDP er Miljø- og Fødevareministeriets udviklingsprogram og støtter projekter fra hele fødevareklyngen - lige fra produktionen i jordbrug og fiskeri til teknologiudvikling og forarbejdningsvirksomheder. Det er en relevant ordning at orientere sig mod som fødevarevirksomhed.  Et pejlemærke i strategien for GUDP er at støtte projekter, der bidrager med løsninger og projekter, der skaber samarbejde på tværs af brancher, virksomheder og institutioner, og som samtidig bevæger fødevareproduktionen i en mere bæredygtig retning.

Du kan læse mere om møderne og tilmelde dig her.

Relateret indhold