Foto: Radek Vebr, Economia
23.02.23 DI Fødevarer Nyheder

Nyt formandskab i DI Fødevarer

Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Torben Emborg som ny formand og Ingri Wangen Ohlsen som næstformand.

Torben Emborg afløser Erik Wiberg-Lyng, som har været formand for DI Fødevarer siden februar 2021. Formandsskiftet sker, fordi Erik Wiberg-Lyng har valgt at fratræde sin stilling som Global President for Ingredients i International Flavors & Fragrance (IFF). Torben Emborg er CEO Nordic Region i Nestlé.

”Jeg ser frem til at samarbejde med resten af DI Fødevarers bestyrelse og fortsætte arbejdet med visionen om, at vores verdensførende fødevareklynge kan bidrage mest muligt til et stærkt og bæredygtigt samfund,” siger Torben Emborg.

Derudover udpeges Ingri Wangen Ohlsen, der er CEO i Orkla Care A/S, som næstformand.

Om DI Fødevarer

DI Fødevarer er et branchefællesskab i DI for omkring 300 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globale fødevare- og ingrediensvirksomheder. DI Fødevarer repræsenterer hele bredden og majoriteten i fødevarebranchen herhjemme, og bestyrelsen består af 17 direktører fra medlemsvirksomhederne. Ud over at være leverandør til det hjemlige forbrug, udgør føde- og drikkevareeksporten 145 mia. kr. årligt og 16 procent af den samlede danske vareeksport. Fødevarebranchen er derfor en meget væsentlig bidragsyder til samfundet og samfundsøkonomien samt fortsat sikring af arbejdspladser i Danmark. DI Fødevarer ledes af branchedirektør Leif Nielsen.

For yderligere information

Kontakt branchedirektør Leif Nielsen på tlf. 27245638 eller e-mail leni@di.dk
Kontakt presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912 eller e-mail boh@di.dk

Tina Charlotte Hammer
Skrevet af:

Tina Charlotte Hammer

Leif Nielsen

Leif Nielsen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3015
  • Mobil +45 2724 5638
  • E-mail leni@di.dk

Relateret indhold