17.03.22 DI Fødevarer Nyheder

Klima skal i fokus i forskningen

Med et nyt tillæg til den danske strategi for fødevareforskning bliver klima nu tænkt ind i branchens målsætninger for at skabe en fremtid med sunde, velsmagende og bæredygtige fødevarer.

Med et nyt tillæg til den danske strategi for fødevareforskning bliver klima nu tænkt ind i branchens målsætninger for at skabe en fremtid med sunde, velsmagende og bæredygtige fødevarer.

Strategien kortlægger blandt andet, hvor vi på fødevareområdet mangler ny viden for at kunne tage den grønne innovation endnu længere. Klimatillægget er udviklet i et samarbejde mellem DI Fødevarer og Landbrug & Fødevarer som et tillæg til forskningsstrategien ”Fødevareinnovation i verdensklasse frem mod 2030”, som blev udgivet i 2017.

Folderen blev præsenteret på Food & Bio Cluster Denmarks Summit 17. marts 2022 i Industriens Hus.

Find klimatillægget her (pdf).

Victor Stampe Damgaard Christensen
Skrevet af:

Victor Stampe Damgaard Christensen

Relateret indhold