01.10.20 DI Fødevarer Nyheder

Danske ingrediensløsninger skal ud i verden

Food Nation lancerede i fredags et nyt white paper om den danske fødevareingrediensbranche, der er målrettet eksportmarkeder.

I fredags lancerede fødevareminister Mogens Jensen hos Food Nation Denmark et nyt white paper om den danske fødevareingrediensbranche. Gennem en række cases tegnes et billede af en branche, der har de innovative løsninger til at levere på globale dagsordener om bæredygtighed, sundhed og innovation.

White paperet er rettet mod eksportmarkeder og skal nu ud og hjælpe med at promovere de danske ingrediensløsninger i hele verden via Food Nation Denmark, ambassader og udenrigstjenesten.

Fra Ingrediensforum under DI Fødevarer har en række virksomheder - AAK, Palsgaard, Chr. Hansen, Arla Foods Ingredients, CP Kelco, Essentia Protein Solutions og Dupont Nutrition & Biosciences - bidraget med cases om bl.a. madspild, sundhed, partnerskaber og innovative løsninger.

I DI Fødevarer bakker vi op om arbejdet med at få promoveret det danske flagskib inden for ingrediensområdet på eksportmarkederne.

White paperet kan hentes her

Relateret indhold