28.05.20 DI Fødevarer Nyheder

SMV’er kan søge tilskud til grøn omstilling

Projektet Grøn Cirkulær Omstilling giver op til 90.000 kr. i støtte til SMV’er, der vil udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. DI er partner i projektet.

En mere bæredygtig og klimavenlig produktion kan være fremtiden for flere fødevarevirksomheder. DI er partner i projektet Grøn Cirkulær Omsætning, der vil støtte danske SMV’er med op til 90.000 kr., hvis de vil udvikle deres forretning og implementere grønne og cirkulære forretningsmodeller.

Udover den økonomiske støtte sammensætter Grøn Cirkulær Omstilling et forløb efter virksomhedens behov og hjælper blandt andet med en konkret plan for, hvordan den pågældende virksomhed kan arbejde mere cirkulært og optimere ressourceanvendelsen.

For at deltage skal virksomheden være en selvstændig SMV, der hverken indgår i eller er ejet af en stor virksomhed. Virksomheden skal derudover være indstillet på at afsætte den nødvendige tid. Virksomheder bruger i gennemsnit 380 timer på et forløb afhængig af behov. Læs flere detaljer om kravene her.

Projektet kører frem til 2022, hvor der løbende er ansøgningsfrister. 

Relateret indhold