• Vi tilbyder
  • Vi mener
  • Nyheder
  • Viden & Analyser
  • Om DI Fødevarer
  • Arrangementer
  • Presse
  • Kontakt os
  • Job i DI
  • English
  • Bliv medlem
Fødevarer
Bliv medlem Min side
Velkommen tilbage Der er 0 nye anbefalinger til dig
Min side Få adgang til dine netværk, tilmeldinger og øvrige DI-services.
Anbefalet til dig
Ny hos DI?
  • Opret en ny bruger hvis du ikke allerede har et login
  • DI Fødevarer
  • Søgeside

Søgning

Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.

Viser 1-2 af 2 resultater

  • 16.03.22 • DI Fødevarer • Nyheder

    Nyt plantenetværk møder massiv interesse

    Ikke mindre end 53 deltagere fra 43 forskellige medlemsvirksomheder slog vejen forbi mødet, hvor rammerne skulle sættes for, hvordan den danske branche for plantebaserede fødevarer skal opskaleres i de kommende år.

    • Forskning
    • Bæredygtighed
    • Bioteknologi
    • Fødevarer
    • CSR
  • 10.02.21 • DI Fødevarer • Nyheder

    Erik Wiberg-Lyng: Danske fødevareproducenter står i en unik position

    Erik Wiberg-Lyng, President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances (IFF), er ny formand for DI Fødevarer.

    • Forskning
    • Bæredygtighed
    • Fødevarer
Gå til di.dk

H.C.Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Se DI's privatlivspolitik