Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.
Viser 1-10 af 187 resultater
20.01.23 • DI Fødevarer • Nyheder
De seneste tre år har 20 danske virksomheder i projektet Elektrificering af fødevareindustrien fået hjælp til omstille deres produktion fra sort til grøn. Erfaringerne herfra viser, at det både teknologisk og…
01.06.18 • DI Fødevarer
Et større fokus på forskning og innovation i den danske fødevareklynge skal sikre udvikling af produkter med et højere vidensindhold.
Forekomsten af fedme og livsstilsrelaterede sygdomme stiger. Det er et problem, som også DI Fødevarer gerne vil være med til at løse.
23.02.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Torben Emborg som ny formand og Ingri Wangen Ohlsen som næstformand.
DI Fødevarer arbejder for at få problematikken om anprisninger og netbaseretkommunikation på dagsordenen hos myndighederne.
01.03.19 • DI Fødevarer
Palmeolie er udvundet fra frugten af oliepalmen (Elaeis Guineensis). Oliepalmetræer er oprindeligt fra Vestafrika, men vokser i dag i næsten alle områder omkring ækvator. Den største volumen af palmeolie kommer fra Indonesien…
Færre og lavere fødevareafgifter vil være til gavn for både forbrugere og virksomheder. Derfor arbejder DI Fødevarer for afgiftslempelser samt forenkling af afgifter.
DI Fødevarer glæder sig over, at samtlige partier har vist politisk ansvarlighed og indgået et bredt og fornuftigt forlig til gavn for den danske fødevarebranche og den danske fødevaresikkerhed. Vi noterer os desuden, at…
DI Fødevarer er tilsluttet kodeks om fødevarereklamer. Kodeks er et frivilligt initiativ til ikke at reklamere for fødevarer med højt indhold af fedt, sukker og salt i medier til børn. Det frivillige kodeks trådte i…
DI Fødevarer har samlet information om palmeolie samt har i 2014 etableret ’Erhvervsinitiativ for bæredygtig palmeolie’. Bliv klogere på initiativet samt produktet her.