Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.
Viser 1-10 af 203 resultater
23.11.23 • DI Fødevarer • Analyser
Forbrugerne ønsker ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov for DI Fødevarer, at spise flere bæredygtige, klimavenlige og sundere fødevarer i fremtiden.
01.06.18 • DI Fødevarer
Et større fokus på forskning og innovation i den danske fødevareklynge skal sikre udvikling af produkter med et højere vidensindhold.
Forekomsten af fedme og livsstilsrelaterede sygdomme stiger. Det er et problem, som også DI Fødevarer gerne vil være med til at løse.
14.09.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Den danske fødevarebranche er ambitiøs, når det kommer til den grønne omstilling. Mange arbejder på at reducere klimaaftrykket og foretager investeringer i den grønne omstilling. Økonomien kan dog være en…
Finanslovsforslaget for 2024 indeholder ikke de store initiativer på fødevareområdet. Det bliver dog centralt at få prioriteret Fødevarestyrelsens internationale arbejde og indsatsen i medfør af ingrediensstrategien.
Forbrugerpriserne synes at have stabiliseret sig. Der er dog fortsat antydning af inflation på fødevareområdet, som præges af at råvarepriserne fortsat fluktuerer på et højt niveau. Priserne ser dog ud til at…
DI Fødevarer er tilsluttet kodeks om fødevarereklamer. Kodeks er et frivilligt initiativ til ikke at reklamere for fødevarer med højt indhold af fedt, sukker og salt i medier til børn. Det frivillige kodeks trådte i…
DI Fødevarer er med i Rådet for sund mad, som er et nationalt forum for mad, måltider og sundhed med en vision om, at alle danskere har let ved og lyst til at spise sundere.
DI Fødevarer hjælper medlemsvirksomhederne med sparring og fortolkning omkring reglerne for mærkning.
I DI arbejder vi for at styrke medlemsvirksomhedernes mulighed for at få del i væksten bl.a. ved at arrangere eksportfremstød og dele international netværk og erfaringer med eksport til den globale fødevareindustri.