Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.
Viser 1-10 af 340 resultater
01.06.18 • DI Fødevarer
Forekomsten af fedme og livsstilsrelaterede sygdomme stiger. Det er et problem, som også DI Fødevarer gerne vil være med til at løse.
Et større fokus på forskning og innovation i den danske fødevareklynge skal sikre udvikling af produkter med et højere vidensindhold.
DI Fødevarer er med i Rådet for sund mad, som er et nationalt forum for mad, måltider og sundhed med en vision om, at alle danskere har let ved og lyst til at spise sundere.
DI Fødevarer er tilsluttet kodeks om fødevarereklamer. Kodeks er et frivilligt initiativ til ikke at reklamere for fødevarer med højt indhold af fedt, sukker og salt i medier til børn. Det frivillige kodeks trådte i…
DI Fødevarer hjælper medlemsvirksomhederne med sparring og fortolkning omkring reglerne for mærkning.
I DI arbejder vi for at styrke medlemsvirksomhedernes mulighed for at få del i væksten bl.a. ved at arrangere eksportfremstød og dele international netværk og erfaringer med eksport til den globale fødevareindustri.
01.03.19 • DI Fødevarer
DI Fødevarer har samlet information om palmeolie samt har i 2014 etableret ’Erhvervsinitiativ for bæredygtig palmeolie’. Bliv klogere på initiativet samt produktet her.
Palmeolie er udvundet fra frugten af oliepalmen (Elaeis Guineensis). Oliepalmetræer er oprindeligt fra Vestafrika, men vokser i dag i næsten alle områder omkring ækvator. Den største volumen af palmeolie kommer fra Indonesien…
DI Fødevarer arbejder for at få problematikken om anprisninger og netbaseretkommunikation på dagsordenen hos myndighederne.
Færre og lavere fødevareafgifter vil være til gavn for både forbrugere og virksomheder. Derfor arbejder DI Fødevarer for afgiftslempelser samt forenkling af afgifter.