Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.
Viser 1-10 af 15 resultater
01.06.18 • DI Fødevarer
Et større fokus på forskning og innovation i den danske fødevareklynge skal sikre udvikling af produkter med et højere vidensindhold.
DI Fødevarer
Læs om Ingrediensforums arbejde med innovation og se hvordan innovation er i fokus hos fødevarevirksomhederne.
DuPont har specialiseret sig i at udvikle innovative ingredienser, som hjælper producenter med at levere fødevarer til det voksende marked for plantebaserede varer - vel at mærke uden at der bliver gået på kompromis med smag,…
Ostepulver kan tilføre meget mere end smag i saucer, snacks, kager, konfekture, smelteost og supper. Hos Lactosan arbejdes der hele tiden med at udvikle ingredienserne til fremtidens fødevarer. Ostepulver kan bidrage med at give struktur,…
Der produceres kun naturlig vanilje nok til at dække 1% af verdens efterspørgsel. Hos Einar Willumsen kan smagseksperterne fremstille de essentielle smagsstoffer, som udgør vanilje, ved at efterligne præcis de samme molekyler, der…
Hos CP Kelco er klimaet på dagsordenen. Restprodukter udnyttes til det sidste, så vi får mest muligt ud af ressourcerne. De udvinder fibre fra citrusskaller fra juiceproduktionen i Sydamerika. De nye naturlige fibre gør det muligt…
18.08.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Har du fået gode idéer og søger finansiering af innovation inden for landbrugs- og fødevaresektoren?
11.03.21 • DI Fødevarer • Nyheder
Flere leverandører til den danske restaurationsbranche og barerne har været presset af nedlukningen. Alligevel er Royal Unibrew kommet ud med det største driftsresultat nogensinde. Vice President & General Manager Kasper…
09.12.2024
Planteindustrien samler både producenter og leverandører af udstyr og ingredienser inden for den plantebaserede fødevareproduktion. Netværket er åbent for alle DI-medlemmer.
17.03.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Med et nyt tillæg til den danske strategi for fødevareforskning bliver klima nu tænkt ind i branchens målsætninger for at skabe en fremtid med sunde, velsmagende og bæredygtige fødevarer.