Søg i nyheder, rådgivning, arrangementer og alt øvrigt indhold fra DI Fødevarer.
Viser 1-10 af 434 resultater
20.01.23 • DI Fødevarer • Nyheder
De seneste tre år har 20 danske virksomheder i projektet Elektrificering af fødevareindustrien fået hjælp til omstille deres produktion fra sort til grøn. Erfaringerne herfra viser, at det både teknologisk og…
14.03.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Et klimaregnskab er det måske vigtigste værktøj i en bæredygtig omstilling. Bare spørg hos Stryhns og Carlsberg. Her har man for længst trukket i det grønne arbejdstøj. I et nyt samarbejdsprojekt – drevet af DI…
01.06.18 • DI Fødevarer
Forekomsten af fedme og livsstilsrelaterede sygdomme stiger. Det er et problem, som også DI Fødevarer gerne vil være med til at løse.
Et større fokus på forskning og innovation i den danske fødevareklynge skal sikre udvikling af produkter med et højere vidensindhold.
Innovationspartnerskabet er et initiativ i regeringens nye strategi for sundere mad og måltider, hvor DI Fødevarer indgår i bestyrelsen samt i alle produktgrupper. Partnerskabet er et fælles forum for mad, måltider og…
01.03.19 • DI Fødevarer
DI Fødevarer har samlet information om palmeolie samt har i 2014 etableret ’Erhvervsinitiativ for bæredygtig palmeolie’. Bliv klogere på initiativet samt produktet her.
DI Fødevarer hjælper medlemsvirksomhederne med sparring og fortolkning omkring reglerne for mærkning.
I DI arbejder vi for at styrke medlemsvirksomhedernes mulighed for at få del i væksten bl.a. ved at arrangere eksportfremstød og dele international netværk og erfaringer med eksport til den globale fødevareindustri.
Færre og lavere fødevareafgifter vil være til gavn for både forbrugere og virksomheder. Derfor arbejder DI Fødevarer for afgiftslempelser samt forenkling af afgifter.
DI Fødevarer glæder sig over, at samtlige partier har vist politisk ansvarlighed og indgået et bredt og fornuftigt forlig til gavn for den danske fødevarebranche og den danske fødevaresikkerhed. Vi noterer os desuden, at…