DI Handel Nøgletal

Branchekonjunktur - 2. kvartal 2019

Nedenfor kan du læse, hvordan det står til inden for din branche.

Markant omsætningsløft i engroshandlen

Engroshandlen har i starten af 2019 oplevet et markant løft i omsætningen. Det er specielt eksporten, der medvirker til løftet. Beskæftigelsen fortsætter også opad.

Hent analysen: Engroshandel

Høj omsætning i detailhandlen

Omsætningen i detailhandlen er indtil videre på et højere niveau i 2019 end i 2018. Forbrugertilliden har fået et løft efter at være faldet ret markant omkring årsskiftet. Der er dog fortsat vækst i konkurserne for detailhandlen.

Hent analysen: Detailhandel

Vækst i omsætning og beskæftigede i byggeriet

Både fremstilling og engroshandel med byggematerialer samt de udførende har løftet omsætningen i staren af 2019. Dertil er der fortsat vækst i byggebeskæftigelsen.

Hent analysen: Byggeri

Industrien øger omsætningen i første del af 2019

Eksporten er driveren i en øget omsætning for industrien i starten af 2019. Produktionen målt i mængder gik lidt frem i marts 2019 efter et par måneder med tilbagegang.

Hent analysen: Industri

Fødevareindustriens omsætning dykker

Efter et markant løft mod slutningen af 2018 og i starten af 2019 er omsætningen i fødevareindustrien faldet tilbage de seneste par måneder. Omvendt er engroshandlen steget på det seneste.

Hent analysen: Fødevarer

Tilbagegang for tekstilbranchen i april 2019

Omsætningen hos både industri, engros- og detailhandel inden for tekstil har oplevet en tilbagegang over det sidste år. Hvis den generelle trend over de seneste år holder fast, er der udsigt til vækst igen.

Hent analysen: Tekstil

Relateret