DI Handel Event

Webinar: 3 enkle & effektive konverteringsprincipper

Deltag i vores konverteringswebinar den 20. november 2018 og bliv bedre til at skabe en effektiv kobling mellem markedsføring og konvertering på dit website. Hør om 3 enkle og effektive konverteringsprincipper, som alt for mange ikke kender, og stærke designregler, der gør flere besøgende til betalende kunder.

Alt for mange virksomheder får ikke nok ud af de besøg markedsføringen skaber. Der er
potentiale for forbedring i langt de fleste kunderejser fra kampagne til konvertering. De fleste spørger sig selv: Hvad skal jeg ændre og hvor?

Deltag i webinaret og bliv bedre til at skabe en effektiv kobling mellem
markedsføring og konvertering på dit website.

Med 3 effektive konverteringsregler fra optimeringsekspert Ole Gregersen, går du fra dette oplæg med konkrete forslag til hvordan du kan arbejde optimere både kampagner og website – sådan at du får mere ud af dit markedsføringsbudget. Det handler om forstå dine besøgendes beslutningsproces for derigennem at motivere og engagere dem til at tage handling. Du lærer at skabe værdi for dem, så de skaber værdi for din forretning.

Ole Gregersen

Konverteringsoptimering igennem alle typer brugerdata er Ole Gregersens speciale. Han arbejder med skabe indsigt og optimering igennem brugerinddragelse for virksomheder som Lyreco, Lomax, Solar, EET Group, Gyldendal og Forbrugerrådet Tænk.

Praktisk info

DATO & TID

Tirsdag den 20. november kl. 13.00 – 14.00

TILMELDING

Du kan tilmelde dig lige her.

Ved tilmelding får du tilsendt linket til webinaret en time før vi går live.

DIREKTE LINK

Du kan deltage i webinaret lige her:
Webinar om konverteringsprincipper

 

Relateret