DI Handel Event

Branding som Business Driver i B2B

Vil du gerne vide, hvordan jeres branding kan påvirke jeres B2B-salg? Og, arbejder du også på, at jeres branding skal være paraplyen for jeres marketing, kundeoplevelser, innovation, værdier, salg og kundeoplevelser? Så kom til eftermiddagsseminar med fire skarpe profiler fra Kunde & Co den 25. oktober i Kolding.

Dagen starter med at sætte fokus på kernefortællingen, og hvordan den kan anvendes som afsæt for salgsrelationer. Du vil også få cases fra en række BtB-virksomheder samt viden om kunderejsen, og hvordan I kan skabe kundeloyalitet. For i en verden med konstant forandring er stærk branding en af ​​de få tilbageværende kilder til konkurrencedygtig differentiering. Faktisk er branding også et ledelsesprincip.

Dette seminar er en ”re-run” af DI Handels inspirationsseminar i juni 2018, der var en stor succes, hvorfor vi har besluttet at gentage det i Kolding til efteråret 2018. Vi glæder os til at se jer til en inspirerende dag, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre medlemmer.

Outcome for deltagerne

  • En dybere indsigt i, hvordan og hvorfor branding påvirker salget i stigende grad i B2B. 
  • Kendskab til nye muligheder for at udvikle forretningsmuligheder i B2B-virksomheder.
  • Cases der viser, hvordan virksomheder får fokus på de kunder, der skaber størst værdi.

Oplægsholdere fra Kunde & Co

Annemette Kjær Nielsen, Dialog Direktør
Specialist i opbygning af kunde relationer og kundeloyalitet. Annemette har arbejdet med udvikling af relationsstrategier for en lang række danske og internationale virksomheder.

Nils Koch Jensen, Partner
Nils arbejder for danske og internationale virksomheder med udvikling af brand positionering og marketingstrategier.

Lasse Telling, Account Director
Lasse arbejder med udvikling af brand og marketing strategier med særligt fokus på B2B virksomheder i teknologi og IoT segmenterne.

Søren Poulsen, Senior Partner
Søren arbejder primært med udvikling af brand og marketing strategier for internationale B2B virksomheder.

Kunde & Co er en af Danmarks førende branding og marketing bureauer. Bureauet har været i markedet i mere end 30 år, og beskæftiger i dag ca. 220 eksperter inden for brand building og international marketing.

 

Program

Kl. 11.30 Check-in og let snackfrokost

 

Kl. 12.00 Velkomst ved v/chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel

 

Kl. 12.10 De nye salg og marketing udfordringer i BtB

Introduktion til BtB virksomhedernes behov for at binde salg og marketing langt mere sammen, og skab et langt mere kundeorienteret fokus på salgsprocessen.

v/Søren Poulsen, Senior Partner, Kunde & Co

 

Kl. 12.50 Virksomhedens branding og kernefortælling som afsæt for salgsrelationer

Udvikling af en service/handels- virksomheds kernefortælling - der tages udgangspunkt Kunde & Co’s erfaringer med BtB beslutningstagere for virksomheder som Beierholm, Danske Commodities, Wavin

v/Lasse Telling, Account Director, Kunde & Co

 

Kl. 13.20 Pause: Eftermiddagskaffe

 

Kl. 13.35 Customer journey marketing og branding 

Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra BtB virksomheder vises, hvordan forståelse for kunderejsen kan danne grundlag for en målrettet marketing indsats.
Erfaringer baseret på arbejde med virksomheder som Grundfos, Solar, Optimera, Flügger, Danfoss, Geberit og Bosch Rexroth.

v/Nils Koch, Partner, Kunde & Co

 

Kl. 14.10 Ægte kundeloyalitet - mere end et spørgsmål om rabat

Hvem kan I som virksomhed reelt skabe værdifuld loyalitet med, og hvordan kortlægges de væsentligste drivere for loyalitet? 

Erfaringer baseret på arbejde udvikling af kunde relationer for en række BtB virksomheder som Solar, Optimera, Flügger, Grundfos, og Carestream Dental.

v/Annemette Kjær Nielsen, Dialog direktør, Kunde & Co

 

Kl. 14. 45 Afrundning

Opsamling på erfaringer og nøglekonklusioner

v/Søren Poulsen, Senior Partner, Kunde & Co

 

Kl. 14.55 Tak for i dag v/chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel

Praktisk info

TID OG STED

Torsdag d. 25. oktober kl. 11.30-15.00.

Easyfood
Albuen 82, 6000 Kolding

(Vær opmærksom på, at der kun er begrænset antal p-pladser ved virksomheden. Der kan parkeres ved opsamlingspladsen ved Kolding Vest. Herfra tager det max. 5 minutter at gå til Easyfood)  

PRIS

- Gratis for medlemmer af DI Handel*

*Der opkræves et no-show gebyr på 400 kr., hvis du ikke har meldt afbud 48 timer før arrangementet og ikke dukker op på dagen.

Relateret