DI Handel Event

Fælles netværksdag hos DI Handel

Faglig opdeling eller faglige siloer findes i de fleste virksomheder og organisationer. Derfor tales der ofte om at komme silotankegangen til livs. Men siloer vil altid eksistere, så vi skal arbejde mere bevidst med at anvende silodynamikken til at spille hinanden bedre. Deltag derfor på denne netværksdag, hvor vi sætter fokus på, hvordan det gode samarbejde kan styrkes på tværs af organisationen.

DI Handel har netværk inden for salg, markedsføring, kundeservice og e-Business. På denne fælles netværksdag samler vi alle netværk og bliver inspireret af og lærer af hinanden om én fælles problemstilling – at arbejde i siloer. Vi kender alle situationen, hvor silo-tankegangen spænder ben for samarbejdet og de gode løsninger, som f.eks.:  

  • Når nye digitale løsninger lanceres, men kun få i virksomheden kan bakke op om dem.
  • Når den nyeste marketingkampagne er udarbejdet uden salgsafdelingens input og derfor ikke rammer plet.
  • Når kundeserviceafdelingen ikke har hørt om den nyeste salgskampagne og derfor ikke kan hjælpe, når kunderne ringer ind med spørgsmål.

Ovenstående forhold opstår typisk, når samarbejdet mellem afdelinger ikke fungerer optimalt. For de succesfulde implementeringer og udvikling af nye digitale forretningskoncepter stiller som regel krav til, at flere kolleger arbejder tæt sammen om løsningen. Hør, hvordan dit team kan spilles bedre gennem en aktiv rolle og drage nytte af det gode samarbejde. Herved opnås glæde i jobbet, bedre produkter og services samt flere glade kunder.

program

09.30 Registrering og morgenmad

 

10.00 Velkommen
v/Branchedirektør Annette Falberg, DI Handel

 

10.10 Det gode samarbejde på tværs: Betydning for din forretning
v/Antropolog Jens Waltorp, Living Institute

 

11.30 Frokost i DI’s gæsterestaurant

 

12.30 Organisatorisk nærighed
v/ Fagleder Sune Lyng, HR og ledelse, Dansk Industri

 

13.45 Kaffepause

 

14.10 Case: Samarbejde på tværs af organisation giver den bedste kundeoplevelse
v/Salgschef Niels Friis Nielsen, Building Technologies, Siemens A/S

 

14.40 Opsamling og tak for i dag

Praktisk info

DATO & STED

 

Onsdag den 22. august 2018
Kl. 10.00 - 15.00

 

Industriens Hus
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V.

 

PRIS

- Gratis for medlemmer af DI Handel*

 

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DI Handel, som er aktive i et netværk. Hvis du er interesseret i at være med i et netværk, og din virksomhed er medlem af DI Handel, er du også meget velkommen.

 

*Der opkræves et no-show gebyr på 400 kr., hvis du ikke har meldt afbud 48 timer før arrangementet og ikke dukker op på dagen.

 

TILMELDINGSFRIST

 

Mandag den 21. august 2018
Kl. 09.00

Relateret