DI Handel Event

Sådan sælger du til de digitalt indfødte - Aarhus

Vær med, når DI Handel og DI Østjylland 31. oktober sætter spot på, hvordan du fremtidssikrer din forretning og sælger til de digitalt indfødte. På eftermiddagsmødet giver eksperter dig indblik i de nye handle mønstre og hvilken kundeservice, som den nye generation forventer.

Hvordan markedsfører man sine produkter til en generation, der hverken ser TV, læser avis eller hører radio? De digitalt indfødte stiller nye krav til salg og marketing, for de er på platforme, som de færreste virksomheder er fortrolige med.

Snapchat, Musical.ly, Instagram og YouTube udfordrer salgsstrategierne, men de giver også helt nye muligheder i form af større datamængder og dermed viden om kunden.

Program

kl. 14.30 Kaffe, kage og netværk

 

kl. 15.00 Velkommen
Dansk Industri

 

kl. 15.10 Fremtidens kunder – hvordan sælger vi til dem?
Taler: Jes Graugaard, Adm. direktør, Intenz P/S
Kunder skal serviceres på nye måder i fremtiden, hvilke kræver nye kompetencer og en ændret kultur i virksomhederne. Hvilken rolle skal sælgeren have i den digitale hverdag?

 

kl. 15.55 Ny generation – helt nye kommunikationsvaner 
Taler: Rasmus Arendt Nielsen, Partner, BrandHeroes Aps
I en verden hvor forbrugerne, døgnet rundt, bombarderes med kommercielle budskaber kæmper marketingsafdelingerne en endeløs kamp om deres opmærksomhed. Bliv klogere på nye måder at få dine budskaber igennem moderne forbrugeres mentale SPAM-filter gennem indsigt i hvad driver dem, hvordan de påvirkes og hvilke kommunikationskanaler de er på etc.


kl. 16.40 Pause - Kaffe påfyldning

 

kl. 16.55 Case: Digitalt mod giver langsigtede resultater
Taler: Trine Baunsgaard, Kommunikations- og Marketingansvarlig, LINAK Danmark A/S
Hør hvordan en fremsynet virksomhed har begivet sig ud på en rejse, hvor content marketing og social selling er med til at fremtidssikre deres forretning i en verden, som bliver stadig mere digital.

 

kl. 17.30 Afrunding og tak for nu

Praktisk info

DATO & TID

Onsdag den 31. oktober kl. 14.30-17.30

STED

Scandic Aarhus VestRytoften 38210 Aarhus V.

PRIS

Gratis for DI medlemmer*
Ikke-medlemmer: 800 kr. ex. moms

*Der opkræves et no-show gebyr på 400 kr., hvis du ikke har meldt afbud 48 timer før arrangementet og ikke dukker op på dagen.

TILMELDING
Klik her for tilmelding

Relateret