DI Handel Netværksmøde

Marketingnetværk - VEST

Formålet med netværket er at give medlemmerne inspiration og sparring til, hvordan de kan skabe de bedste resultater med deres markedsføring og derved hjælpe virksomhedens bundlinje. Næste møde i Marketingnetværk - VEST finder sted den 14. november 2018.

Det sker gennem eksterne oplæg og dialog mellem deltagere i netværket. Det er hensigten, at medlemmerne af netværket udveksler erfaringer og inspirerer hinanden til at udvikle nye måder at arbejde med markedsføring på – på tværs af brancher og til gavn for den enkelte virksomhed.

Målgruppe

Marketingnetværket henvender sig til direktører og ledende medarbejdere med ansvar for markedsføring i virksomheder, der har bopæl vest for Storebælt.

Emner

Emnerne i netværket er mange. Fælles er, at det handler om, hvordan du kan skabe større udbytte af din markedsføringsindsats, så det får effekt på bundlinjen. Det kan bl.a. handle om at skabe kundeloyalitet, skabe værdifuld content gennem dine kommunikationskanaler, eller hvordan du kan bruge data i din markedsføring. Deltagerne i netværket er selv med til at udvælge temaerne.

Marketingnetværk ØST

Arbejder du i en virksomhed øst for Storebælt, kan du istedet være med i Marketingnetværk ØST

PRAKTISK INFO

MØDEDATOER I 2018
13. juni - kl. 09.30-12.30
22. august - kl. 10.00-15.00
14. november - kl. 09.30-12.30 

MØDESTED
Vest for Storebælt

MØDEFREKVENS
4 gange årligt

PRIS
- 0 kr. for medlemmer af DI Handel
- 9.995 kr. ex. moms for ikke-medlemmer

TILMELDING
Kontakt Søren Münster

Relateret