Events & Netværk

Få invitationer til seminarer, konferencer og netværksgrupper, der giver dig inspiration, viden og værktøjer med hjem.

Tilmeld nyhedsbrev
Events
 • Sådan sælger du til de digitalt indfødte

  GLOSTRUP: 24. oktober 2018

  Vær med, når DI Handel og DI Regionalforeninger den 24. oktober sætter spot på, hvordan du fremtidssikrer din forretning og sælger til de digitalt indfødte. På morgenmødet giver eksperter dig indblik i de nye handle mønstre og hvilken kundeservice, som den nye generation forventer.

  Læs mere
 • Sådan sælger du til de digitalt indfødte

  KOLDING: 24. oktober 2018

  Vær med, når DI Handel og DI Trekantsområdet d. 24. oktober sætter spot på, hvordan du fremtidssikrer din forretning og sælger til de digitalt indfødte. På morgenmødet giver eksperter dig indblik i de nye handle mønstre og hvilken kundeservice, som den nye generation forventer.

  Læs mere
 • Branding som Business Driver i B2B

  KOLDING: 25. oktober 2018

  Vil du gerne vide, hvordan jeres branding kan påvirke jeres B2B-salg? Og, arbejder du også på, at jeres branding skal være paraplyen for jeres marketing, kundeoplevelser, innovation, værdier, salg og kundeoplevelser? Så kom til eftermiddagsseminar med fire skarpe profiler fra Kunde & Co den 25. oktober i Kolding.

  Læs mere
 • Er I klar til geoblocking-forbuddet?

  KØBENHAVN: 29. oktober 2018

  E-HANDEL: De nye regler for geoblocking træder i kraft den 3. december 2018 og reglerne gælder både B2B og B2C. Kom og hør, hvordan du som virksomhed skal forholde dig, når DI Handel inviterer til medlemsseminar den 29. oktober 2018.

  Læs mere
 • AHEAD18 - Fremtidens Erhvervskompetencer

  AARHUS: 30. oktober 2018

  Oplever I udfordringer med at identificere de kompetencer I har brug for i jeres virksomhed om 3 år? Til AHEAD18 har vi samlet en række eksperter der vil give dig deres bud på fremtidens vigtigste erhvervskompetencer. Du vil bl.a. blive klogere på hvorfor kreativitet er afgørende i fremtiden, hvordan du tiltrækker Generation Z og hvorfor I altid skal udfordre status quo.

  Læs mere
 • Sådan sælger du til de digitalt indfødte

  aarhus: 31. oktober 2018

  Vær med, når DI Handel og DI Østjylland 31. oktober sætter spot på, hvordan du fremtidssikrer din forretning og sælger til de digitalt indfødte. På morgenmødet giver eksperter dig indblik i de nye handle mønstre og hvilken kundeservice, som den nye generation forventer.

  Læs mere
 • Sådan sælger du til de digitalt indfødte

  Aalborg: 01.november 2018

  Vær med, når DI Handel og DI’s Regionalforeninger 1. november sætter spot på, hvordan du fremtidssikrer din forretning og sælger til de digitalt indfødte. På morgenmødet giver eksperter dig indblik i de nye handle mønstre og hvilken kundeservice, som den nye generation forventer.

  Læs mere
 • SoMe anno 2018: Lovgivning, strategi, do’s and don’ts

  KØBENHAVN: 08. november 2018

  MARKETING: Må medarbejdere agere som reklamesøjler? Hvad er reglerne for bloggere på Instagram? Hvornår er opslag skjult reklame? Og må marketingmedarbejdere lovprise deres job på LinkedIn? Som marketing- eller kommunikationsansvarlig kan du godt blive i tvivl om, hvad der er kutyme i branchen og hvad, der er lovligt. Kom og hør om do’s and don´ts på SoME, få tips og tricks til Employer Advocacy og bliv inspireret af nogle flotte cases fra bl.a Standhotel Marienlyst.

  Læs mere
 • Salg og e-eksport via online markedspladser

  Aarhus: 15. november 2018

  Deltag i seminaret og få indblik i danske virksomheders holdninger, viden og erfaring med e-eksport via globale online markedspladser, hvordan markedspladserne disrupter webshops og detailhandel som vi kender det. Hør hvordan danske virksomheder har udnyttet mulighederne for e-eksport gennem online markedspladser og hvilke strategiske overvejelser du skal gøre inden din virksomhed går i gang med et e-eksport eventyr.

  Læs mere
 • Årets CEO-event: Stærk ledelse i den digitale tidsalder

  København: 05. december 2018

  NU kører det digitale express-tog: Danmark og Danmarks handelsvirksomheder skal have fuldt udbytte af den digitale om-stilling. Vi er allerede godt i gang, men flere skal med på den digitale bølge, for konkurren-cen er benhård og global.

  Læs mere
ERFA OG SPARRING

Deltag i DI Handels netværksgrupper, der mødes 3-4 gange årligt og går i dybden med emner, som netværksdeltagerne selv udpeger i samråd med netværkslederen fra DI Handel. I netværkene sparrer du med et bredt udsnit af DI Handels medlemmer, og får ideer fra helt andre brancher - ideer, der kan hjælpe med at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Deltagelse er gratis for medlemmer af DI Handel.