Events & Netværk

Få invitationer til seminarer, konferencer og netværksgrupper, der giver dig inspiration, viden og værktøjer med hjem.

Tilmeld nyhedsbrev
Events
 • Salg og e-eksport via online markedspladser

  Aarhus: 15. november 2018

  Deltag i seminaret og få indblik i danske virksomheders holdninger, viden og erfaring med e-eksport via globale online markedspladser, hvordan markedspladserne disrupter webshops og detailhandel som vi kender det. Hør hvordan danske virksomheder har udnyttet mulighederne for e-eksport gennem online markedspladser og hvilke strategiske overvejelser du skal gøre inden din virksomhed går i gang med et e-eksport eventyr.

  Læs mere
 • 3 enkle & effektive konverteringsprincipper

  WEBINAR: 20. NOVEMBER 2018

  Deltag i webinaret og bliv bedre til at skabe en effektiv kobling mellem markedsføring og konvertering på dit website. Hør om 3 enkle og effektive konverteringsprincipper, som alt for mange ikke kender, og stærke designregler, der gør flere besøgende til betalende kunder.

  Læs mere
 • Årets CEO-event: Stærk ledelse i den digitale tidsalder

  København: 05. december 2018

  NU kører det digitale express-tog: Danmark og Danmarks handelsvirksomheder skal have fuldt udbytte af den digitale om-stilling. Vi er allerede godt i gang, men flere skal med på den digitale bølge, for konkurren-cen er benhård og global.

  Læs mere
ERFA OG SPARRING

Deltag i DI Handels netværksgrupper, der mødes 3-4 gange årligt og går i dybden med emner, som netværksdeltagerne selv udpeger i samråd med netværkslederen fra DI Handel. I netværkene sparrer du med et bredt udsnit af DI Handels medlemmer, og får ideer fra helt andre brancher - ideer, der kan hjælpe med at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Deltagelse er gratis for medlemmer af DI Handel.