Ved at starte digitalt salg og e-eksport kan din virksomheder hente flere gevinster. 

Det skyldes, at kunder og forbrugere i både Danmark og i udlandet har fået smag for at researche og købe over nettet. Og det gælder både i deres private og i deres professionelle virke. 9 ud af 10 B2B-indkøbere bruger i dag internettet til indkøb og til at orientere sig inden et offline køb. Digitalt salg er blevet en gamechanger for din omsætning, din effektivitet, dit brand og din konkurrencekraft.

Derfor er det afgørende, at din virksomhed favner de digitale salgsmuligheder og følger med udviklingen. Vores analyser viser nemlig, at virksomheder der har digitalt salg, i både Danmark og udlandet, har op til 3X mere indtjening per medarbejder end dem uden.

Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

I en virtuel seminarrække i april-juni giver DI Handels eksperter og samarbejdspartnere dig indsigt i webshoppens byggesten, så du kan komme i gang med eller optimere dit digitale salg.

Gør digitalt salg til din vækstmotor.

 

I 2020 er Zwillings webshopomsætning 3-doblet

Direktør Morten Heiberg, Zwilling Skandinavien

”Zwilling sælger knive, gryder og pander gennem både forhandlere og direkte til slutkunden. Vi møder kunderne, hvor de er, og den strategi har vist sig at være vækstfyldt. 2020 er det stærkeste år, vi nogensinde har haft online. Hos vores digitale forhandlere i Sverige steg vores omsætning med +85 pct., og på egen webshop har vi set en tredobling i 2020.”

 

 

Digitale købsvaner er kommet for at blive

Økonomidirektør Mads Hvelplund, Johannes Fog A/S

”Johannes Fog er et trælast- og byggemarked, der både sælger til erhvervs- og privatkunder via egne butikker og webshop. I 2020 oplevede vi næsten en fordobling af vores B2C websalg. Jeg tror, at vores privatkunder har fået smag for, hvor nemt det er, både at købe online, men også at vælge click & collect fremfor hjemmelevering, og vi derfor vil se en blivende effekt, også efter landet atter lukker op igen.”

 

 

 • 28. april

  ONLINE SEMINAR KL. 13.00-14.30

  Hvordan optimerer du din webshop til m-commerce?

  Ny stor undersøgelse fra Baymard Institute giver et solidt indblik i kundernes brug af mobile apps og mobiloptimerede websites, samt deres præferencer, når de handler på mobilen. Den 28. april giver Reseach Director & Co-Founder Christian Holst dig resultaterne til vores webinar, så du kan optimere dine kunders købsoplevelse på mobilen på et veldokumenteret grundlag.

  Afholdt - se on demand
 • 11. maj

  Online seminar kl. 13.00-14.00

  Valg af e-handelsplatform

  Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal ramme dine B2B-kunder digitalt, men hvilke vejer tungest og skaber grobund for tidlig succes og senere skalering? Hør direktør for YouWe ApS Klaus Andersens råd omkring strategisk e-handel, og hvordan du vælger platformen som kan højne dit niveau i på det digitale e-handelsmarked.

  Afholdt - se on demand
 • 18. maj

  Online seminar kl. 09.00-10.00

  Optimering og automatisering af driften i din webshop

  Driver du e-handel vil du opleve, at jo større din e-handel vokser sig, jo mere vil du møde udfordringer, der kræver nye manuelle processer. Overblik, strukturering og efterfølgende automatisering af disse manuelle processer kan derfor spare din virksomhed for unødvendige ressourcer. På dette webinar giver YouWe ApS CEO Klaus Andersen dig indsigt i, hvorfor, hvornår og hvordan du bør tænke i automatisering.

  Afholdt - se on demand
 • 01. juni

  ONLINE SEMINAR KL. 10.00-11.00

  Sådan kommer du i gang med visual search i din webshop

  Visual Search er af mange blevet spået til at kunne revolutionere e-commerce og kundernes rejse på tværs af on- og offline kontaktpunkter. Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang, og bliv inspireret af Matas, der allerede har integreret visual search i deres webshop til vores webinar den 01. juni.

  Afholdt - se on demand
 • 03. juni

  ONLINE SEMINAR KL. 09.00-10.00

  En succesfuld transformation til B2B e-handel: DINEX

  Ved at starte digitalt salg og e-eksport kan du tjene op til 3X mere pr. medarbejder, men hvordan kommer du i gang eller får succes? Bliv inspireret af emissionsspecialisten DINEX, der i start 2020 lancerede en global B2B-webshop i et ellers konservativt marked. Et år efter sælger de allerede 68 pct. af deres ordrer digitalt på eftermarkedsdelen.

  Afholdt - se on demand
 • 10. juni

  ONLINE SEMINAR KL. 13.00-14.30

  Fra analogt til digitalt salg i en B2B-virksomhed

  Hvad kræver rejsen fra analogt til digitalt salg for en B2B-virksomhed? Hvor starter du? Hvad skal du tage højde for i eksekveringen og hvilke bagvedliggende proces er nødvendig for at opnå succes med digitaliseringen? Det stiller vi skarpt på til webinar den 10. juni med Adapt og GSV.

  Afholdt - se on demand
Tevin Lac

Tevin Lac

Fagleder, Direct to Consumer

Kim Bruno-Lindby

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent