EVENTS OG NETVÆRK

Få invitationer til seminarer, konferencer og netværksgrupper, der giver dig inspiration, viden og værktøjer med hjem.

Tilmeld nyhedsbrev
EVENTS
Se hele DI's eventskalender
 • NYTÅRSKUR

  VEJLE: 9. JANUAR 2019

  Hotte BusinessTrends 2019

  DI Handel inviterer til nytårskur den 9. januar 2019 hos My Garage i Vejle. Fokus er på nye forretningstendenser i 2019 som kan bidrage til at udvikle din forretning inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel. Til slut byder vi på rundvisning hos My Garage blandt Maserati'er og Porscher samt middag og masser af netværk.

  Læs mere om nytårskuren
 • 4 SEMINARER OM SALG

  KBH: 4. FEB. & AAL: 5. FEB. 2019
  KBH: 9. APR. & AAL: 10. APR. 2019

  LØFT STRATEGISK SALG TIL NEXT LEVEL

  SALG: Nytænk jeres salg anno 2019 med international viden og værktøjer for at opnå succes på fremtidens markeder. Få bl.a. viden og inspiration fra fire internationale forskere der fortæller om fremtidens B2B salgsmetoder, salg og værdiskabelse, digitalisering og sales enablement samt strømlining ml. salg og indkøb.

  Læs mere om de 4 seminarer
 • CONVERSIONBOOST

  KØBENHAVN: 19. MARTS 2019

  Konverteringsoptimering og online vækst

  MARKETING/E-HANDEL: Få redskaber til at udnytte de ressourcer I bruger på online markedsføring til vores nye konference om konverteringsoptimering og online vækst. En hel dags konference med fokus på at motivere og konvertere dine besøgende til værdifulde kunder.

  Læs mere om Conversionboost
 • CX DAY 2019

  KØBENHAVN: 2. april 2019

  Kundeservice, kunstig intelligens og gode kundeoplevelser

  KUNDESERVICE: Arbejder du med at skabe bedre bundlinje gennem gode kundeoplevelser og kunstig intelligens? På CX Day 2019 giver vi dig en række fortællinger og cases på, hvordan du kan bruge teknologi og kundeindsigter til at skabe en mere lønsom virkelighed.

  Læs mere CX DAY