Arrangement

Bliv stærk og effektiv i den digitale tidsalder

NETVÆRKSMØDE: Ledelse kan foregå på tværs af grænser eller lodret op eller ned i en organisation. Derfor kan du lede opad, nedad, udad, sidelæns og på tværs i projekter. Men det hele starter hos dig, for dit engagement, din effektivitet og arbejdsglæde har stor betydning for, hvordan du leder dig selv og andre. Derfor har vi inviteret en ekspert i at bringe egne styrker i spil til årets første netværksmøde i DI Handel. Kom med i jumbojetten og start året med at bringe dine styrker i spil i den digitale tidsalder.

Mikael Kamper er én af oplægsholderne til DI Handel netværksmøde.

Foto: Kim Vadskaer

Program

  • 09.30 Morgenmad

  • 10.00 Velkommen til nyt netværkskoncept

   DI Handel

  • 10.10 Digitale værktøjer til en mere effektiv hverdag

   Hvordan skabes den gode digitale transformation i hverdagen? Hør, hvordan IIH Nordic har ændret måden at arbejde på, og hvilke værktøjer, der har øget den samlede produktiviteten med over +40%. CEO Henrik Stenmann, IIH Nordic

  • 10.40 Bliv stærkere og gladere– dyrk dine styrker og håndtér dine svagheder

   Få ny viden til større effektivitet, engagement og mere arbejdsglæde. Ifølge Mikael Kamber gælder det om at finde og bruge sine styrker til at skabe gode og succesfulde oplevelser på arbejde og i fritiden. Mikael præsenterer et lavpraktisk og operationelt værktøj, der hjælper dig med at bringe dine styrker i spil. Det gør han med afprøvede metoder, der bygger på dokumenteret forskning i arbejdsglæde og psykologi. Han er, ud over at være journalist, uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”Stærkere”. Nyhedsvært og forfatter Mikael Kamber

  • 12.15 Frokost

  • 13.00 Sparringsmøder i netværkene – salg, marketing, kundeservice og e-business

  • 14.30 Kaffe, kage og netværk

   Tak for i dag og på gensyn den 23. maj 2019 i København

Dette netværksmøde er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Netværksdatoer i 2019

København: Den 23. maj kl. 10.00 – 14.30. Emne: Digitalisering
Aarhus: Den 29. august kl. 10.00 – 14.30. Emne: Markedstrends
København: Den 12. november kl. 10.00 – 14.30. Emne: Kundefokus

 

Tilmelding

Du skal være medlem af et netværk, for at deltage i netværksmødet. Vores netværk er gratis for DI Handel medlemmer. Vi har fire netværk: Marketing, Salg, Kundeservice og E-business.

Læs mere om vores netværk og få kontaktinformation på vores netværksansvarlige lige her: DI Handels netværk