Arrangement

Digitale retail trends 2019 - ODENSE

Den digitale udvikling går stærkt, og kravene til de digitale løsninger stiger i takt med kundernes forventninger. Derfor er det essentielt, at jeres digitale forretning giver gode brugeroplevelser samt matcher konkurrenternes. Kom med til dette seminar, hvor vi har samlet de nyeste trends og tendenser fra førende e-handelseksperter på konferencerne NRF2019 og Shoptalk2019.

Sammen med e-handelshuset Hesehus A/S har vi samlet guldkornene fra den store e-handelskonference SHOPTALK 2019 i Las Vegas og NRF Retail’s Big Show 2019 i New York, der er National Retail Federations store konference om detailhandel. På arrangementet vil I, ud over en præsentation af de nyeste trends, få indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder, og I kan hente inspiration fra de nyeste, innovative koncepter.

Den digitale rejse

Deltag i seminaret, hvis du savner inspiration og ny viden til det næste skridt på jeres digitale rejse eller ønsker konkrete eksempler på, hvordan internationale virksomheder arbejder med nogle af de nyeste trends indenfor e-handel og detail.

Odense og København

Kan du ikke være med d. 10. april i Odense? Så afholdes arrangementet også i København d. 11. april 2019.

PROGRAM

 

13.30: Registrering og kaffe

14.00: Velkommen v/DI Handel

14.10: Digitale guldkorn fra NRF Retail’s Big Show 2019 v/ direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen, Hesehus A/S

15.00: Danskernes e-handelsadfærd v/ eCommerce advisor Jørgen Fischer, Postnord A/S

15.30: PAUSE

15.45: De hotteste trends fra Shoptalk v/ adm. direktør Lars Hedal, Hesehus A/S

16.30: Tak for i dag

Programmet er med forbehold for ændringer

Kort om NRF Retail's Big Show

Verdens største retail-konference med mere end 36.000 besøgende hvert år og over 700 udstillere fra mere end 99 lande. NRF Retail’s Big Show er den toneangivende konference indenfor branchen. Der er indlæg fra verdens førende retailere, der giver deres bud på fremtidens retail, kundernes shoppepræferencer, inspirerende shoppeoplevelser, samt hvilke udfordringer de står overfor – og hvordan de håndterer dem.

Kort om Shoptalk

Shoptalk er samlingspunktet for individer og virksomheder, der interesserer sig for hvordan forbrugerne opdager, handler og shopper online i dag og i fremtiden. Hvert år samles over 8.000+ deltagere til Shoptalk i Las Vegas (USA), som er e-handelsbranchens store inspirations konference med trends og indsigt i det digitale felt.

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

Tevin Lac

Faglig ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4589
  • Mobil +45 2221 9133
  • E-mail tela@di.dk