Arrangement

E-handel til Kina

E-handel i Kina buldre afsted og er i dag det største e-handelsmarked. Kendetegnet ved det kinesiske e-handelsmarked er, at det primært er drevet af online markedspladser og ikke via egen webshop. Derudover er der en række praktiske udfordringer, der gør, at e-handel til Kina kræver planlægning og rigtigt setup.

Kina er verdens største e-handelsmarked og interessen for skandinaviske varer er stor hos de kinesiske forbrugere. Flere brands har succes med at sælge deres produkter online i Kina.

At få en lille del af markedet kan sikre dig indtjening i fremtiden. Brug din morgen effektivt. Kom og hør hvordan du kan starte dit online salg i Kina med en lav investering. Hvor du har mulighed for at teste dit sortiment, lære og få egne erfaringer med markedet, og derefter kan øge dit salg i Kina.   Den globale økonomiske vækst ligger i særlig grad inden for e-handel. Kun 1,6 % af dansk eksport sker i dag digitalt. Kina er verdensmestre til at handle online, og skandinaviske livsstilsprodukter er i høj kurs hos kinesere. De søger autenticitet, kvalitet og design og det kan danske brands levere.

Deltag på dette morgenseminar og få viden om hvordan det kinesiske e-handelsmarked fungerer og hvordan du bliver synlig på Alibabas platform Tmall Global og WeChat, samt, ikke mindst, hvordan I kan tackle de kinesiske kopister.

PROGRAM

08:30 Registrering og kaffe

09:00 Velkommen v/DI Handel

09.10 Introduction to the Chinese Digital market by Christiaan Eisberg, Gateway-O (oplægget præsenteres på engelsk)

09.40 Online tilstedeværelse på Tmall Global, Morten Poulsen, Ehubnordic

10:10 How to sell on social commerce platform WeChat by Christiaan Eisberg, Gateway-O (oplægget præsenteres på engelsk)

10:30  PAUSE

10:45 Case: TBA

11:00 Trademark i Kina v/Claus Marcussen, Partner European Trademark and Design Attorney

11.30 Tak for i dag

Programmet er med forbehold for ændringer

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

Tevin Lac

Faglig ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4589
  • Mobil +45 2221 9133
  • E-mail tela@di.dk