Arrangement

Mød Wayfair, Newegg og andre online markedspladser

Mandag d. 20. maj har du mulighed for at møde og stifte bekendtskab med Newegg, Wayfair samt et udvalg af online markedspladser, der eksisterer som alternativ til Amazon. På seminaret kan du få et indblik i deres forcer og hvorledes det giver synergieffekter at være repræsenteret på flere markedspladser.

Konference med online markedspladser

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Når man kigger ud i verden, er globale online markedspladser (GOMPs) et fænomen i hastig vækst. Mange virksomheder udnytter allerede i dag muligheden for at sælge deres varer via fx Amazon, e-Bay eller Alibaba, og for hver måned kommer flere virksomheder til.

Ved at sælge via en GOMP kan virksomheder koble sig på markedspladsens veludviklede infrastruktur (kundestrøm, logistik, IT, etc.) i stedet for selv at skulle skabe og markedsføre alt fra bunden. For virksomhederne indebærer salg via GOMPs nogle potentielle fordele, fx kan udgifterne til etablering af nye eksportmarkeder reduceres ift., at de skulle etableres via selvstændige web-shops. Derudover er der også lettere tilgang til nye kundegrupper, da GOMPs typisk har høj kundestrøm og dermed høje omsætningshastigheder. I en lille økonomi som den danske kan der derfor være tale om store eksportgevinster ved at udnytte GOMPs, som springbræt til den store verden.

Du har nu mulighed for at møde dem, det hele handler om: GOMPs. For at vise dig, det spektrum af online markedspladser, der eksisterer som alternativ til Amazon, har vi bl.a. inviteret Wayfair, Newegg, eBay, Fruugo, OnBuy m.fl.

På konferencen kan du få et indblik i deres forcer og hvorledes det giver synergieffekter at være repræsenteret på flere markedspladser. Der vil også være mulighed for individuelle dialoger med de største globale online markedspladser.

Dato, tid og sted

Konferencen afholdes i Copenhagen Business School, CBS, ved Flintholm d. 20. maj 2019 fra kl. 09.00 – 13.00 med netværksmuligheder efterfølgende. Konferencen er gratis, og er åben for alle. Ved tilmeldelse, men udeblivelse er der dog et no-show fee.

Find andre events, der kan være interessante for dig lige her: DI Handel events