Netværk

Marketingnetværk

Formålet med netværket er at give medlemmerne inspiration og sparring til, hvordan de kan skabe de bedste resultater med deres markedsføring og derved hjælpe virksomhedens bundlinje.

Her skaber vi relationer og deler erfaringer i et fortroligt forum med andre marketers og specialister inden for marketing. I dette forum vil du møde ligesindede, der via marketingdisciplinen også vil skabe synlighed, effekt og resultater på bundlinjen. For kravene til analytiske og digitale kompetencer i marketing har aldrig været større. Derfor handler det i høj grad om at være opdateret på den nyeste viden og værktøjer, have styr på sine data og prioritere rigtigt, men også om at være kreativ og få marketingplanerne til at fungere i praksis.

I vores marketingnetværk er der god mulighed for at teste de gode ideer, få ny viden og inspiration samt lære af de andres erfaringer.

Målgruppe

Marketingnetværket henvender sig til direktører og ledende medarbejdere med ansvar for markedsføring i virksomheder, der har bopæl vest for Storebælt.

Emner

Emnerne i netværket er mange. Fælles er, at det handler om, hvordan du kan skabe større udbytte af din markedsføringsindsats, så det får effekt på bundlinjen. Nogle af emnerne er f.eks. Content Marketing, Marketing & Ledelse, Customer Journeys, Social Media, Omnichannel Strategy, Branding, VR og Digital marketing.

Nyt netværkskoncept

Netværk i DI Handel har traditionelt været opdelt efter vores fire fagområder, men i 2019 har vi tænkt ”ud af boksen” og har udviklet et nyt koncept. Det er et nyt koncept, der ikke er set før - hverken i Dansk Industri eller i Danmark. Man er stadig tilknyttet sit oprindelige netværk, men i det nye koncept mødes vi alle sammen om formiddagen på tværs af fagområder til et aktuelt og spændende fælles indlæg, der er relevant for alle. Om eftermiddagen splitter vi op og går hver til sit inden for de fire fagområder.

Kvalitet på tværs og i dybden

Bag konceptet ligger tanken om, at vi i bund og grund er stærkere og opnår de bedste resultater, når vi møder, forstår og udveksler erfaringer med vores kollegaer fra de andre fagområder samtidig med, at vi dygtiggør os inden for vores egne. Det styrker både samarbejde og individuel udvikling.

Hvad gør jeg, som medlem af to netværk?

Hvis du er medlem af flere af vores netværk, så må du selv vælge, hvilket et, som du ønsker at forsætte i. Her er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl. Du er også meget velkommen til at melde en anden kollega ind i det netværk, som du ikke selv kan deltage i, så I som virksomhed stadig kan gå i dybden med flere fagområder.

Fælles Netværksmøder

  • 10.00-14.30 Stærk leder i den digitale tidsalder

  • 09.15 Registrering og morgenbrød

   Øvelse ved ankomst: Find person med anden farve på reverskort og tal om den teknologi der er har størst betydning for din virksomhed lige nu

  • 10.00 Velkommen til Netværksdagen

   v. branchedirektør Annette Falberg, DI Handel og logistik- og e-commerce chef Stine Sander, PostNord

  • 10.10 Post Nord om e-handel og egen digitalisering

   v. E-handels- og marketingchef Stine Sander

  • 10.40 Digitalisering af handelsvirksomheder

   v. journalist og IT-ekspert Nikolaj Sonne

  • 11.10 Kaffepause

  • 11.30 Digitale benspænd – korte oplæg og gruppedrøftelser om - IOT, Kunstig Intelligens og Servicebots

   v. journalist og IT-ekspert Nikolaj Sonne

  • 12.30 Frokost

  • 13.15 Faglige spor - markedsføring, kundeservice, E-commerce og salg. (Kaffe og kage vil blive serveret på sporene)

  • 15.30 Tak for i dag på sporene

   v/ DI Handel

  • 10.00-14.30 Markedstrends

  • 10.00-14.30 Kundefokus

Liv Thøger

Chefkonsulent

Netværksansvarlig

 • Direkte +45 3377 3798
 • Mobil +45 2025 5160
 • E-mail lith@di.dk