Webinar

Konvertering: Kan dit website fastholde, engagere og motivere de besøgende?

Hvad er de tre største fejl virksomhederne begår når konverteringseksperten ser websitet igennem? På dette webinar vil Ole Gregersen fra Optuner fortælle om de udfordringer, der går igen, da han for nyligt lavede 30 gennemsyn af virksomheder i en række brancher.

Du får både eksempler og principper du kan genbruge til at undgå de samme fejl på dit eget website. Og der vil naturligt være fokus på online salg og om at fastholde, engagere og motivere besøgende på websitet til de rigtige handlinger.

Er du i tvivl om, hvordan du skal få din webshop til at performe bedre, så kig med i dette Conversionboost Warm-up webinar. Det er gratis for alle.

Ole Gregersen

Optimering af online kunderejser er Ole Gregersens speciale. Igennem brugerdata, adfærdsdesign og User Experience arbejder han med at omsætte besøgende til betalende kunder. Ole er desuden grundlægger af Conversionboost konferencen.

Kim Bruno-Lindby

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Susanne Praefke Svendsen

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3855
  • Mobil +45 4128 5561
  • E-mail sps@di.dk

Kim Bruno-Lindby

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3766
  • Mobil +45 4111 0111
  • E-mail kibl@di.dk