Webinar

Webinar: Syv værktøjer der understøtter dit salg

Den seneste tid har kun gjort den online salgskanal endnu vigtigere for både store og små B2B virksomheder. De fleste er kommet i gang – omkring 42% af B2B virksomheder tilbyder online handel i en eller anden form – men vi ser ofte, at virksomhederne ikke udnytter deres fulde online potentiale.

På dette webinar tager vi udgangspunkt i helt konkrete eksempler. Vi tilbyder et par af deltagerne at gennemgå deres website, og komme med anbefalinger til, hvordan de kan få endnu mere ud af dem.

Vi viser nogle af de værktøjer, vi selv anvender i vores daglige arbejde, og viser hvordan vi bruger dem til at analysere kundernes websites, deres online annoncering og til at få en status på deres SEO i forhold til nærmeste konkurrenter. På baggrund heraf giver vi dem et par gode råd med på vejen.

Til webinaret søger vi 3 virksomheder, som har lyst få input til deres eget website. Skriv til Søren Münster, hvis du er interesseret i at medvirke som case.

Webinaret henvender sig til

Salgs- og marketingsansvarlige, marketingmedarbejde, online specialister, m.fl., der har lyst til at se med, når vi gennemgår et par websites. Der vil være meget lidt teori, men fokus på konkrete problemstillinger og der vil helt sikkert være værdifulde tips til alle.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3091
  • Mobil +45 5213 2318
  • E-mail anrs@di.dk

Søren Münster

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4822
  • Mobil +45 2674 7014
  • E-mail somu@di.dk