Webinar

Webinar: Hjemmearbejde for salgsteams - motivation og udvikling af salgsteams udfordrer ledelsen på distancen

På trods af Zoom, Teams og andre digitale platforme, der flittigt er blevet brugt og rost under coronakrisen, så halter salgsteamet faretruende bagud på effektiviteten ved hjemmearbejde. Det kan koste omsætning, vækst og i sidste ende danske arbejdspladser.

To ud af tre danske sælgere har ikke kompetencerne til at arbejde virtuelt, og det går ud over virksomhedernes bundlinje i en svær tid.

Især i Danmark ser det slemt ud, hvor blot 34% af sælgerne viser sig at være dygtige nok til at kunne arbejde og sælge virtuelt.

Salgsledelsen skal blive bedre til at motivere og coache salgsstyrken – og holde salgsteamet ansvarlige for deres resultater. Salgsarbejde er en performancedisciplin, der kræver de rigtige prioriteringer, kreativitet og initiativer i løbet af dagen. Sælgerne skal blive bedre til at jagte nye kunder, selvstarte muligheder og tage ansvar for deres resultater. Hvis de skal arbejde hjemme, så skal de kunne arbejde selvstændigt og uden supervision. Det er under halvdelen af de ældre og omkring en tredjedel af de yngre, der har disciplinen og evnerne til det.

Dit udbytte fra webinaret vil være indsigt i hvilke kompetencer, der er afgørende, og hvad der skal til for at udvikle teamet. Hvilke færdigheder kræves det fra ledelsen, og hvordan kan det forankres i hverdagen.

Målgruppen for webinaret er: Direktører, VP for salg og salgschefer. 

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3091
  • Mobil +45 5213 2318
  • E-mail anrs@di.dk

Søren Münster

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4822
  • Mobil +45 2674 7014
  • E-mail somu@di.dk