Arrangement

Brainy Breakfast - Anvendt Analytics

Bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google Analytics til at forstå din markedsføring, dine kunder og potentielle kunder, og skabe resultater, der kan ses på bundlinjen med et hands-on lynkursus i anvendt analytics fra IIH Nordics specialister. Du vælger selv om du deltager fysisk eller virtuelt.

Google Analytics (GA) er et værdifuldt værktøj til at opnå viden om besøgende på dit website, som kan give dig indsigt i, hvad der fungerer, hvor du skal lægge fokus, og hvorvidt du har fat i den rigtige målgruppe.

I en travl hverdag kan de data, du indsamler via GA dog samle støv, for hvordan bruger du dem aktivt til at optimere dit salg og din markedsføring?

På denne lynkursus vil du blive klædt på til at bruge dine indsamlede data værdifuldt. Du vil bl.a. blive klogere på, hvordan du anvender avancerede segmenter, hvordan du optimerer din brug af mål og filtre, og hvordan du laver en segmenteret måling på dine markedsføringstiltag.

Samtidig får du en række overvejelser omkring hvornår og hvorfor det er nødvendigt at opgradere din Google Analytics til den nye version GA4, som blev lanceret sidste år.

Specialister fra det IIH Nordic, der 8 gange er blevet kåret til året danske analytics hus står på scene og deler ud af mere end 15 års erfaring med praktisk analytics. De har gennem tiden hjulpet større danske og internationale virksomheder med at bruge data fra Google Analytics til at skabe konkrete forretningsmæssige resultater og indsigt.

Vi starter dagen med netværk, croissanter og kaffe kl. 08.30 og slutter inden frokost. Hvis du ikke kan deltage fysisk, er der mulighed for at streame lynkurset. Ved tilmelding angiver du blot, om du deltager fysisk eller virtuelt.

Oplægsholder

Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner, IIH Nordic

Efterårets Brainy Breakfast lynkurser

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden