Arrangement

Brainy Breakfast: Bliv skarp til SEO

Opnå mere synlighed i de organiske søgeresultater med et hands-on lynkursus i SEO fra IIH Nordics specialister. Du vælger selv, om du deltager fysisk eller virtuelt.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering. Med SEO opnår du billig og effektiv synlighed i de organiske søgeresultater på fx Google, så kunderne bliver sendt til din hjemmeside fremfor konkurrenternes.

På dette lynkursus du klædt på til at komme i gang med SEO, lærer om SEO-optimering og de SEO-elementer, der tilsammen forøger trafikken til din hjemmeside. Specialister fra mediebureauet IIH Nordic underviser, og de er flere gange kåret til landets bedste mediebureau. De har gennem mere end ti år hjulpet større danske og internationale virksomheder med at blive fundet af deres kunder.

Vi starter dagen med netværk, croissanter og kaffe kl. 08.30 og slutter inden frokost. Hvis du ikke kan deltage fysisk, er der mulighed for at streame lynkurset. Ved tilmelding angiver du blot, om du deltager fysisk eller virtuelt.

Vel mødt!

Underviser

Ida har arbejdet professionelt med SEO og copywriting de sidste 12 år. Hun har afholdt kurser og workshops i SEO, content marketing og sociale medier for alt fra startups til nogle af Danmarks største virksomheder. Hun er uddannet cand.it. i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet.

Ida Madsen

Senior SEO Specialist

Efterårets Brainy Breakfast lynkurser

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden