Arrangement

Bring co-creation ind i salget

Vi skal ikke længere sælge til kunderne – de skal købe hos os. Det stiller nye krav til salgsprocessen, hvor vi i højere grad skal samarbejde med kunderne i salget. Men hvad kræver det, og hvordan kommer du i gang? Bliv klogere på vores værktøjskursus om netop co-creation i salget.

Forskningen viser os, at de virksomheder der kan implementere co-creation helt eller delvist i deres salg, både har bedre resultater og får mere loyale kunder. Med fokus på value creation i salget fremfor salg af produkter og ydelser stiller det krav til både måden, hvorpå vi praktiserer salg, samt hvordan vi griber strukturer og processer an ud mod kunderne.

I samarbejde med VIBORGegnens Erhvervsråd inviterer vi derfor til et værktøjskursus den 17. maj 2021, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan komme i gang med co-creation.

Dit udbytte

  • Forståelse og indsigt i, hvad co-creation er
  • Værktøjer til hvordan du kan tænke co-creation ind i bl.a. salget i din virksomhed.

Der vil være kaffe og rundstykker fra kl. 08.00.

Hvad koster det? 

Medlemmer af DI Handel: Gratis. Øvrige: 995 kr. + moms

Arrangementet er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og DI Handel, Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Erhvervsrådet i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Målgruppe 

Ejere, direktører, mellemledere og nøglepersoner indenfor salg, marketing, forretningsudvikling, produktion og service.

Hvad får jeg ud af at deltage: Forståelse og indsigt i hvad co-creation er og værktøjer til hvordan du kan tænke co-creation ind i blandt andet salget i din virksomhed.

Oplægsholder

Mads Winther har arbejdet med salgs- og kommercieludvikling i mere end 20 år. Mads har udover arbejdet som konsulent fungeret som ekstern lektor på Universitetet i Aarhus med fokus på den praktiske del af arbejdet med strategi og ledelse. I de seneste 15 år har Mads været partner i Intenz, hvor missionen er at arbejde med at få mennesker og organisationer til at vokse gennem fokus på passion, performance og resultater.

Intenz

Mads Winther

Partner

Oplægsholder

Karina arbejder med og forsker i salgsdialoger. Derudover arbejder Karina med analyse, udvikling og implementering af salgsprocesser i virksomheder med fokus på dialog og branding.

Karina Burgdorff Jensen

Forsker i salgsdialoger

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden