Arrangement

Conversionboost 2022

Konference om optimering af digitalt salg

Så er billetsalget åbnet til forårets store danske konference om konverteringsoptimering: Conversionboost. 10 års jubilæet foregår igen i Industriens Hus med et skarpt program med 7 håndplukkede talks om optimering, både praktisk og strategisk.

Covid kan godt stikke en kæp i hjulet - men det er tilladt at drømme og alle billetter er 100% refunderbare, skulle situationen ikke være under kontrol. Så du kan roligt sikre dig en af de 192 pladser allerede nu, for blandt andet at opleve følgende navne:

imageym9o.png

Brian Massey fra Conversion Sciences i Austin Texas - kalder sig The Conversion Scientist. Han er kendt for sit gode indhold på youtube, sine podcasts og ikke mindst i bogen Your Customer Creation Equation. Så vi glæder os til at se ham i aktion på scenen, for vi ved at bliver konkret og med stor pondus.

Erin Weigel fra Deliveroo. Erins ry har hun blandt andet optjent som Principal Designer hos Booking.com, hvor hun i en 10 års periode var med til at afvikle urimeligt mange split-test, som leder af et team på 40 medarbejdere. Hun har det rette mix af design, data og brugerindsigt - og ikke mindst den vilde CRO erfaring.

André Morys fra KonversionsKraft. André er bare en kæmpe kapacitet inden for konverteringsoptimering. CEO for det største tyske optimeringsbureau med 85 konsulenter. Forfatter, taler, underviser og founder af den store konference Growth Marketing Summit i Frankfurt. Altid populær på Conversionboost, hvilket er fuldt fortjent.

Dertil 4 andre speakere, inklusiv danske Growth Hacker Patrick Olsen og konferencens vært og grundlægger, Ole Gregersen.

Følg også med på Conversionboost.dk, hvor du vil kunne læse mere om talerne og deres oplæg.

Konferencen afholdes på engelsk, tag dine udenlandske kollegaer med. Yderligere rabat for medlemmer af DI.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden