Arrangement

Afholdt: CxO Digital Update

CxO Digital Update er en aften for erhvervsledere i Danmark. Denne aften vil vi præsentere de seneste trends og indsigter, som er vigtige for din virksomhed for at være førende i netop jeres marked i den digitale tid, vi lever i.

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

På dette event har du mulighed for at få en bred berøringsflade med nogle af fremtidens teknologier og hører hvordan de kommer til at påvirke din forretning, når syv talere fra ind- og udland giver dig deres førstehåndserfaring med banebrydende teknologi og hvordan det digitale tegner fremtidens forretning på tværs af alle forretningsområder.

Gennem en række inspirerende og fokuserede 25 minutters oplæg deler talerne, hvordan deres virksomheder har integreret ny teknologi og dataprojekter på tværs af afdelingerne i deres organisation.

Det bliver en fantastisk aften i højt tempo, hvor du får en masse ny inspiration, spændende cases og konkrete tiltag med hjem til din virksomhed.

Glæd dig til lækker sommermad, boost af dine digitale kompetencer og netværk med kollegaer fra andre brancher. Arrangementet er gratis for DI Handel medlemmer, og er målrettet c-levels.

DI Handel vil i samarbejde med IIH Nordic være værter for denne aften.

Find andre events, der kan være interessante for dig lige her: DI Handel events

Program

 • 15:30

  Velkomstdrinks

 • 16:00

  Annette Falberg, DI Handel og Henrik Stenmann, IIH Nordic

  Velkommen

  Moderator: Jomar Reyes (AU) IIH Nordic

 • 16:20

  Thomas Kolster, Head of Service Innovation, Danfoss

  Remain relevant when the rules are changing

  Thomas har mere end 15 års erfaring indenfor digital kundeoplevelse og digital transformations aktiviteter. Thomas har været ansvarlig for vigtige virksomheds transformationer indenfor e-comemrce, digital kundeoplevelse og produkt/service udvikling både på konsulent og virksomheds siden.

  I dag arbejder Thomas som Head of Service Innovation hos Danfoss, hvor missionen er at udvikle og kommercialisere nye digital services baseret på IOT, AI og andre teknologier.

 • 16:55

  Jens Harsaae (DK), Non-executive board member/chair

  Thinking Digital into C-level

  Jens er bestyrelsesmedlem i IIH Nordic og andre virksomheder samt rådgiver af kapitalfonde. Han besidder kernekompetencer indenfor digital transformation, virksomhedsstrategi, vækst samt bestyrelsesarbejde.

  Jens har mange års erfaring i FMCG virksomheder og relaterede industrier, herunder flere år hos virksomheder som Procter & Gambler og Boston Consulting Group.

 • 17:20

  Kort pause og forfriskninger

 • 17:40

  Steen Rasmussen (DK), Co-founder & digital evangelist, IIH Nordic

  Return on Data - how to actually get business value from all your data

  Steen er co-founder og Senior Partner hos IIH Nordic, og han er en anerkendt digital analytiker med erfaring i online analytics for store globale enterprise brands. Han er en ‘in-demand’ taler, som har talt ved talrige internationale events og har mere end 15 års praktisk erfaring indenfor online optimering af hjemmesider, brugervenlighed og webanalyse har han specialiseret sig i online analyse, metodeudvikling, brugervenlighed og kommercialisering. Han er blevet nomineret til Global Analytics Practitioner tre gange og er initiativtager til Web Analytics Wednesday.

 • 18:05

  METTE SANDGAARD, HEAD OF INNOVATION AND DEVELOPMENT – DR SALG

  Smashable or just broken? The importance of competing on other things than price in a digital context

  Mette har +10 års erfaring med udvikling af innovative forretningsmodeller. Tidligere har hun arbejdet i Erhvervshusets, og samarbejdet med Danmarks mest ambitiøse tech-startups om at komme ud på de globale markeder,I dag arbejder hun for sunde medieuniverser for børn, der tilbyder trygge fællesskaber for leg, læring og udvikling.

 • 18:30

  Pause med mad

 • 19:15

  Peter Enger, Owner, Engergroup e-Business Consulting

  “Value-chain e-Business” (an Enger concept), and the key to digital innovation

  Peter har 20 års erfaring i global e-business, og er en proaktiv digital innovator og Pracademic. Som det første sted i Europa, pionerede Peter de digitale universitetsuddannelser i 2001 indenfor digital ledelse, og har siden som ekstern lektor uddannet studerende fra hele verden i digitale discipliner som Global eBusiness Strategy, e-Commerce Management, e-Marketing & Digital Communication, og Social Media Strategy. Peter har bl.a. udviklet en lang række forretningsmodeller og metoder indenfor digital ledelse, som bruges på universiteter, virksomheder, og i førende fagbøger globalt. Gennem årene har Peter bl.a. arbejdet i eller med virksomheder som Danfoss, Siemens, TetraPak, Microsoft, LEGO, Pearson, Dangaard Telecom, og har været involveret i utallige internationale cases. Peter er desuden indehaver af en af de første uafhængige e-Business rådgivnings virksomheder, Engergroup

 • 19:40

  Lars Gudbrandsson, EVP & CMO, Bonnier Publications

  Turbo-charge din data med nyt data-setup på rekordtid

  Lars har haft lederstillinger i nogle af landets største virksomheder. Senest har han slået sine folder hos Telia og Bonnier, og i begge virksomheder har han udmærket sig som en begavet forretningsskaber, en særdeles dygtig leder for afdelinger på op mod 330 mand. Hos Bonnier har han været driver på husets digitale transformation, og resultaterne taler for sig selv. Til trods for et vigende marked og massive digitale investeringer har magasinudgiveren de seneste år fastholdt et flot overskud.

 • 20:05

  Netværk og drinks