Arrangement

Afholdt: Digital innovationstur til München

Kom med DI til München i to dage, hvor du får mulighed for at besøge nogle af de mest innovative virksomheder, såsom Amazon, BMW, IBM m.fl.. Her får du brugbare inputs til digital strategi, innovation og e-commerce, og bliver opdateret på digitalisering inden for produktion, produkt og afsætning på bare to dage.

Det ligger umiddelbart til højrebenet, at kigge mod vores naboland i syd, når vi gerne vil inspireres. Tyskland er en af verdens største eksportører og Danmarks største eksportmarked, hvorfor det er oplagt at søge samarbejdspartnere og få nye relationer til tyske virksomheder.

Kigger man endnu længere mod syd, til en af landets delstater, Bayern, finder man gode rammebetingelser og en stærk, samt aktiv understøttelse af forskning og innovation. Bayern er Tysklands rigeste delstat og kraftcenteret for uddannelse, innovation og teknologi. Det er desuden hjemsted for mange førende teknologi- og industrivirksomheder.

Hvad får du ud af at deltage?

De deltagende virksomhedsledere vil blive introduceret til væsentlige temaer inden for digitalisering, nye forretningsmodeller, dataanalyse, logistik og e-commerce. Med München som base er deltagerne givet de bedst mulige forudsætninger for, at få et direkte indblik i ”fremtidens handel og produktion”, blive skarpere på hvilke skridt de videre selv kan og/ eller skal tage, samt få værktøjer til succesfuldt salg til tyske virksomheder.

Helt konkret vil de få øget deres teknologi- og innovationsforståelse, komme bag facaden på virksomheder, som går forrest i den digitale transformation, samt få konkret viden om nye teknologier og forretningsmodeller, der kan omsættes til praksis.

Målgruppe

Handels- og produktionsvirksomheder, samt engros- og detailhandlere, der ønsker at løfte deres digitale forretningskompetencer.
C-levels, E-commerce Managers, Marketingschefer og Business Developers.

Pris

Først-til-mølle: Begrænsede pladser på turen.

DI medlemmer: 3.200 kr. ex. moms
DI Handel medlemmer: 1.400 kr. ex. moms
Ikke medlemmer: ej muligt
*ex. moms, fly og hotel. Se endvidere tekst omkring praktik for fly og hotel. Prisen dækker transport i München og forplejning (2 x frokost samt 1 x middag).

NB: Det praktiske

Du bestiller selv hotel og flybillet. Vi sørger til gengæld for transport og forplejning i München (2 x frokost samt 1 x middag). 

Ved bestilling af fly skal du sikre dig:

 • at du kan være fremme i München centrum onsdag d. 29/1-2020 kl. 09.00
 • at bestille hjemrejsen, så det passer med turens sluttidspunkt. Turen forventes at slutte torsdag 30/1-2020 kl. 17.00 i München centrum.

Det eksakte mødested og tidspunkt vil blive fremsendt senere. Ankommer du senere eller afrejser før ovennævnte tidspunkter, skal du selv sørge for transport til/fra besøgsstederne. Vær opmærksom på at der er ca. 45 min. transporttid fra Munich International Airport til centrum.

Såfremt det er muligt vil vi anbefale, at du allerede ankommer til München tirsdag d. 28/1-2020.

DI Handel har booket overnatning på følgende hotel:

VI VADI HOTEL downtown munich
Marsstraße 6-10
80335 München
Tyskland

Du er velkommen til at booke samme hotel. Hvis du ønsker, at booke andetsteds er der mange hoteller i nærområdet.

Programmet er med forbehold for ændringer.

Program

  • 09.00 Mødetidspunkt

  • 09.00 Virksomhedsbesøg: BMW

   Rundvisning med fokus på innovation og digitalisering inkl. besøg på BMW Welt samt præsentation.

  • 12.00 Frokost

  • 14.00 Virksomhedsbesøg: Amazon

   Rundvisning samt gennemgang og præsentation af bl.a. Amazon Business.

  • 19.00 Middag

   Middagen er sponsoret af digital bureau Adapt

  • 08.30 Mødetidspunkt

  • 09.00 Virksomhedsbesøg: IBM IoT, Research og Blockchain Center

   Rundvisning inkl. præsentation af virksomheds cases i IBM IoT, Research og Blockchain center

  • 13.00 Frokost

  • 14.00 Siemens

   Rundvisning i Digital Enterprise Experience og præsentation om Siemens brug af AI i forretningen.

  • 17.00 Tak for denne gang!