Arrangement

Er nysalget vigtigt for jer? - København

Nysalget er afgørende for mange virksomheders salg og vækst

Alligevel dokumenterer målrettede nysalgs-analyser at danske virksomheder tager for let på nysalget. 

Niels Holme fra analyse- og rådgivningsvirksomheden Mosano, der stod bag analyserne, uddyber: ”Et stærkt nysalg forudsætter specifikke mål og indsatser, herunder en skarp kvalificering og opfølgning på alle leads. Set i forhold til mange virksomheders mål om nye kunder og vækst, bruges der for lidt tid på nysalget og på at hjælpe sælgerne med processer og værktøjer, der sikre overblik, prioritering og kvalitet i det daglige nysalg.”

På dette seminar fokuserer vi derfor på, hvad I kan gør her og nu for at styrke jeres nysalg i ’22. Vi kommer til at arbejde med, hvordan I helt konkret kan sikre jer:

  • Klare rammer for nysalget - med mål, planer, processer og opfølgning
  • Den rigtige værktøjskasse - med målrettede lead kanaler, CRM/data og andre salgsværktøjer
  • En målrettet eksekvering - med en skarpere prioritering af hvornår, hvor meget og hvordan I skal arbejde med nysalget for at øge udbyttet heraf

OPLÆGSHOLDER:

Niels Holme er stifter og direktør i Mosano. Han har analyseret på de stærke og svage led hos mere end 2.500 danske virksomheder. Han arbejder hver dag med at hjælpe store og små virksomheder med at opbygge en stærkere fødekanal til salget, en mere effektiv salgskæde fra A-Z ,og et langt mere målrettet og aktivitetsdrevet salg.

Han er medforfatter på en bog om Strategisk Salg. Derudover har han været dybt involveret i mere end 50 optimeringsprojekter med fokus på at styrke virksomheders salg og brug af CRM.
Niels har inden for det sidste par år holdt seminarer og webinarer for mere end 1.000 virksomheder, og er anerkendt for sit store engagement og sin evne til at inspirere og udfordre deltagerne på en god måde – bl.a. ved at inddrage analyser, refleksionsøvelser og spændende cases fra sit eget virke.

Hvis du gerne vil inspireres mere på jeres nysalg, og høre hvad der skal til for at løfte det, så tilmeld dig dette seminar hos Dansk Industri – Den 24. februar (KBH) eller 2. marts i Vejle.