Arrangement

Logistik & SCM 2022 – Udfordringer og muligheder

Mange har oplevet udfordringer de senere år på logistik- og Supply Chain området – Både da alt stod stille under covid, men måske ikke mindst, da det hele åbnede igen.

Foto: GettyImages

Hvad er temperaturen på fragtmarkederne lige nu - Bliver et tæt samspil mellem indkøb og salg stadig vigtigere for effektiv logistik – og kan en ”last mile” også være cirkulær? 

Det er nogle af de mange spørgsmål du kan få svar på ved at deltage på dette seminar.

Eksperter og virksomheder vil præsentere deres bud på last mile koncepter, bæredygtige løsninger og markedsudvikling – og der vil ikke mindst være gode muligheder for netværk fremadrettet.

Logistik og Supply Chain

DI Handel opruster indsatsen indenfor Logistik & Supply Chain Management

Logistik og Supply Chain er i højere grad blevet forretningskritisk og noget ledelsen retter fokus mod. Et velfungerende logistik set-up er et krav for at kunne drive en fornuftig forretning, alligevel fejler mange.

Beslutninger omkring Logistik og Supply Chain er ofte reaktive i forhold til nedlukninger, stigende omkostninger og flaskehalse. Derfor vil vi gerne i DI Handel sætte fokus på Logistik og Supply Chain så virksomheder kan blive inspireret og proaktive, med en klar strategi og handlinger, der kan differentiere virksomheden og skabe konkurrencemæssige fordele.

DI Handel involverer medlemmerne på tværs af brancher og forsyningskæder, identificerer de gode historier og øger vidensdeling gennem netværk, webinarer, konferencer og artikler.

Program

 • 08:40-09:00

  Ankomst og registrering

 • 09.00-09.10

  Jacob Kjeldsen, DI Handel

  ”DI Handel – nu også Supply Chain og logistik”

  DI Handel øger fremadrettet fokus på Supply Chain og logistik. Medlemmerne efterspørger et forum, hvor man kan udveksle både viden, trends og løsninger på de mange udfordringer man aktuelt står overfor på Supply Chain området, og proaktivt, bl.a. når man åbner nye salgskanaler.

  Jacob Kjeldsen er branchedirektør i DI Handel, handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri og arbejder inden for marketing, salg, kundeoplevelser og e-handel. De over 2.000 medlemmer sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner.

  De overordnede tværgående fokusområder i DI Handel er Bæredygtighed, Salg & Marketing, E-commerce & E-eksport.

 • 09.10-09.40

  Britta Gammelgaard, CBS

  Kan last mile logistik (også) være cirkulær?

  Britta Gammelgaard er professor i Supply Chain Management fra Copenhagen Business School (CBS) med særlig fokus på emner som supply chain innovation og strategi, viden skabelse i SCM disciplinen, udvikling af indkøbsfunktionen og ikke mindst last mile/ city logistics.

  Hun står bl.a. i spidsen for den danske del af i-SMILE . Et nordisk innovationsprojekt støttet af den Nordiske Innovationsfond. Formålet med dette projekt er at sætte fokus på bæredygtige last-mile leverancer i byerne med hensigt på at skabe fremtidige bæredygtige forretningsmodeller.

  Britta Gammelgaard har modtaget flere priser for sine forsknings- og forskningsledelsesaktiviteter, herunder Danmarks Transportforskningspris, Hedorfs Fonds Transport-forskningspris, og siddet i bedømmelsesudvalget for Den danske Supply Chain pris siden 2011.

  På CBS er hun bl.a. ansvarlig for det tri-kontinentale bachelorprogram "Global Supply Chain & Logistics Management" (GLOBAL) i samarbejde med University of British Columbia og Chinese University of Hong Kong Shenzhen.

 • 09.40-10.10

  Palle Esbensen, Head of E-commerce Logistics & Development, Coop.dk

  “Omni channel Logistik – Aktuelle trusler og muligheder”

  Coop er en detailhandelsvirksomhed i Danmark med en markedsandel på 38 %. Coop Danmark har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kroner, 1200 butikker, 40.000 medarbejdere og en markedsandel på ca. 38%. Coop.dk er en af de mest benyttede webshops blandt danskere.

  Palle Esbensen har mangeårig erfaring med Supply Chain Management fra såvel udbyder- og købersiden.
  Han vil i sit indlæg komme ind på hvordan Coop arbejder med online kanaler og logistik som integreret del af kundeloyalitetsprogrammer, og vigtigheden af samspillet mellem indkøb og salg i globale Supply Chains.

 • 10.10-10.40

  Jan Dam Poulsen, Direktør, Blue Water Shipping

  Status på de globale fragtmarkeder

  Blue Water Shipping er global leverandør af alle former for transport- og logistikydelser. Virksomheden blev grundlagt i Esbjerg i 1972, og omsætningen har i dag allerede rundet 6.000 Mio. Dkr. - Med mere end 1700 ansatte og 60 kontorer på verdensplan. har man fingeren på pulsen for så vidt angår de globale fragtmarkeder.

 • 10.40-10.50

  Poul Skovgaard, DI Handel

  ”Nyt netværk med fokus på Supply Chain og Logistik”

  Hør om de første nye tiltag – Oprettelse af netværk for Supply Chain og logistik.
  Poul Skovgaard er nytiltrådt som chefkonsulent i DI Handel med ansvar for SCM/logistik agendaen. Han er uddannet speditør, Cand. Merc. og har mangeårig erfaring fra både leder- og specialistroller i logistikbranchen.

 • 10.55

  Tak for i dag

  og deltag evt. i "Transportens dag".

  Transportens dag