Arrangement

Hands-on lynkursus i Google Analytics

MARKETING: Kom med på hands-on lynkursus i Digital Marketing, hvor I får en grundig introduktion til de mange muligheder i Google Analytics. Det er specialister fra mediebureauet IIH Nordic, der underviser, og de er flere gange kåret til landets bedste mediebureauer.

Digital Strategist Steen Rasmussen og Analytics specialist Frederik Hestvang fra IIH Nordic fortæller hvad du kan forvente til vores lynkursus i Google Analytics.

IIH Nordic

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Lær Google Analytics af de bedste

Få en introduktion til Google Analytics og programmets mange muligheder, så du kan blive klogere på dine brugere og få meget mere ud af din markedsføringsindsats.

På dette lynkursus i Google Analytics lærer du, hvordan du skal opsætte indstillinger rigtigt, så du kan stole på din data, hvordan du forstår de mange forskellige tal, og hvordan du strategisk kan bruge Google Analytics til at få mere succes med din online markedsføring. Kort sagt bliver du klædt på til at komme godt i gang med at arbejde klogere med Google Analytics og få meget mere ud af programmet.

Underviser: IIH Nordic

Program

  • 12.00 Check-in

  • 12.30 Velkommen

   v/ Chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel

  • 12.45 Google Analytics part 1

   v/ Digital Strategist Steen Rasmussen og Analytics specialist Frederik Hestvang

  • 14.00 Pause

  • 14.15 Google Analytics part 2

   v/ Analytics specialist Frederik Hestvang

  • 15.30 Tak for i dag

   v/ Chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel

Underviser

Steen regnes som en af verdens førende eksperter i analytics, og kan som få inspirere og motivere til at arbejde mere intelligent med den data, som I har til rådighed.

Steen Rasmussen

Digital Strategist, IIH Nordic

Underviser

Frederik fortæller jer præcis hvilke knapper I skal skrue på, og hvilke elementer I skal være opmærksomme på, hvis I vil have mere ud af arbejdet med Google Analytics.

Frederik Hestvang

Analytics specialist, IIH Nordic

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der arbejder med online markedsføring og har ambitioner om at få mere ud af indsatsen og arbejde bedre med jeres data. Kurset er både for dig, der allerede har lidt erfaring med Google Analytics, og for dig der primært har arbejdet med andre discipliner inden for online marketing.

Kursusholdere er alle erfarne specialister fra IIH Nordic, der er et af landets førende digitale bureauer, som arbejder for en lang række af Danmarks største virksomheder og 6 år i træk har vundet prisen som landets førende analytics-hus.

Find andre events, der kan være interessante for dig lige her: DI Handel events