Arrangement

Nytårskur 2021: Vi ser tilbage for at se frem

Corona, Brexit, det amerikanske valg og Amazon i Sverige - 2020 har budt på mange store begivenheder. Begivenheder som vil forme 2021 og have stor indflydelse på handelserhvervet i Danmark i mange år frem. Til årets nytårskur ser vi derfor tilbage for at se frem.

Årets nytårskur kigger som sædvanlig fremad, men i år løfter vi blikket lidt højere end normalt og stiller skarpt på nogle af de helt store begivenheder i 2020, som vil få stor indflydelse på danske virksomheder i årene frem.

Her kan du blive klogere på, hvordan nogle af de store begivenheder vil ramme handelsvirksomhederne i de kommende år, og hvilken indflydelse de vil få på branchen. Du vil blive inspireret med tankegods fra den store verden ud fra et forretningsperspektiv og få idéer til, hvilke strategiske handlemuligheder det efterlader.

I år mødes vi digitalt, og du deltager via et live stream, når vi slår ned på fire milepæle fra 2020 - Corona, Brexit, det amerikanske valg og Amazon i Sverige.

Vi glæder os til, at ”springe” digitalt ind i det nye år med dig.

Deltagelse er kun for DI medlemmer.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Program

 • Amazon i Sverige – hvad er der sket og hvad nu?

  Arne Andersson, E-commerce Advisor, PostNord Sweden

  Amazon har efter mange års tilløb åbnet i Sverige, det vil helt naturlig få store konsekvenser først og fremmest i Sverige, men naturligt også i resten af Norden. Hvornår kommer de til Danmark?

 • Brexit: Den nye handelsaftale

  Peter Thagesen, Underdirektør – Global handel og investeringer, Dansk Industri

  På juleaftensdag indgik EU og Storbritannien en aftale om det fremtidige handelsforhold. Handelsaftalen har forhindret et no-deal brexit, men det ændrer ikke på, at Storbritannien har forladt EU’s indre marked og toldunion. Fra 1. januar er der derfor kommet mange nye regler og procedurer, som gør det sværere for danske virksomheder at handle med Storbritannien. Hvad kommer det til at betyde for din virksomhed?

 • Det amerikanske valg: Bidens betydning for verdenshandlen

  Ulrik Harald Bie, Økonomisk redaktør, Berlingske

  Det amerikanske valg er netop overstået og det vil nok mere end normalt påvirke danskerne og danske virksomheder. Vi kommer fra en præsident med en protektionistisk politik, hvor USAs interesser kom i første række, men hvor meget vil den nye administration egentlig ændre? Hvilken plads vil USA indtage i verdensordenen og hvordan vil det påvirke verdenshandlen?

 • De nye forbrugsmønstre – peri- og post Corona

  Myriam Martensen, Data Insights Director, Wilke

  Corona har fyldt meget i 2020 og vil også gøre det i det nye år. Hvordan påvirker det de danske forbrugsmønstre nu og her, og hvad vil epidemien ændre på sigt? Hvad er ”the new normal”?

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3091
 • Mobil +45 3123 9646
 • Send e-mail  

Kim Bruno-Lindby

Fagligt ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3766
 • Mobil +45 4111 0111
 • Send e-mail