Webinar

Opskriften på det succesfulde salgsteam

Få indsigt i og værktøjerne til, hvordan du rekrutterer de rette medarbejdere, sikrer de tager ansvar samt fastholder og motiverer dem gennem træning, opfølgning og målstyring – så I bedst muligt kan indfri virksomhedens salgspotentiale.

Team selling vinder hastigt frem – drevet af megatrends som globalisering og digitalisering - og kravene til den moderne sælger er under kraftig forandring.

Det kræver derfor en struktureret salgsleder med masser af overblik og menneskelig indsigt for at sikre, at virksomheden konstant har et optimalt salgsteam.

På dette webinar får du - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – indsigt i og værktøjerne til, hvordan du rekrutterer de rette medarbejdere, sikrer de tager ansvar samt fastholder og motiverer dem gennem træning, opfølgning og målstyring – så I bedst muligt kan indfri virksomhedens salgspotentiale. 

Du får:

  • Overblik over alle salgslederens væsentligste opgaver
  • Værktøjer, som sikrer en struktureret rekruttering og udvikling af dine sælgere
  • Svar på hvordan du håndterer krydspresset mellem virksomhedens, sælgernes og kundernes ønsker og mål

Se med på Zoom onsdag 22. september kl. 9-10

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel og Business Danmark. 

Tilmelding foregår på BusinessDanmarks website: Tilmelding til Opskriften på det succesfulde salgsteam | Business Danmark

____________________________________________

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Oplægsholder

Har mere end 35 års erfaring med salg og salgsledelse fra forskellige virksomheder og er MBA i international business. Han er i dag indehaver af konsulentvirksomheden Ekspansion, underviser, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter - bl.a. medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse”, som bygger på viden fra forskningsprojekt Morgendagens Salg.

Jens Lassen

Søren Münster

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4822
  • Mobil +45 2674 7014
  • Send e-mail