Arrangement

Mulighed for at booste jeres omstilling til Cirkulær Økonomi

Ønsker du konkret sparring og netværk til at understøtte jeres udviklingsarbejde med Cirkulær Økonomi? Hvilke strategier arbejder I mod i 2030 og har I sat reduktionsmål og arbejder hårdt på planer til at indfri disse? Så er dette 2-dages forløb rettet mod jer.

Der er ingen tvivl om, at cirkulær økonomi som en forandringsnøgle, kan give detailhandlere forretningsmæssig succes på et dynamisk og ustabilt marked, og samtidig skabe en langsigtet plan for at mindske klima- og miljøbelastningen fra deres virke.

Men hvor klar er din virksomhed til at omstille sig til en cirkulær forretningsmodel? Det første skridt mod en cirkulær omstilling er at kortlægge, hvor din virksomhed befinder sig i øjeblikket, hvilke igangværende aktiviteter eller initiativer har i, og hvilke nye modeller og løsninger er rigtige for jer?  Hos ready2LOOP har de udviklet en platform med det formål, at man selv kan starte sin cirkulære omstilling ved blot at udføre en enkelt parathedsvurdering. Platformen tilbyder specialiseret ekspertise til at analysere en virksomheds nuværende niveau af cirkulær parathed - et afgørende første skridt mod en vellykket omstilling til styrket cirkularitet.

Hvis I ønsker at komme godt i gang med omstillingen af jeres virksomhed, kan I deltage i et Cirkulær Økonomi Booster forløb, hvor DTU i samarbejde med DI Handel sætter rammerne for, at I kan: 

1. Engagér interessenter bredt i organisationen for at deltage i cirkulære økonomi-initiativer. Dette er afgørende for at få den rette indsigt i status quo og sikre fremtidige pilotinitiativer.

2. Få en cirkulær parathedsvurdering, der giver indblik i, hvor klar din organisation er til cirkulær økonomi.

3. Identificér styrker og svagheder. Baseret på parathedsvurderingen får hver deltager en detaljeret videnskabeligt baseret oversigt over deres egne styrker og svagheder samt mulighed for at sammenligne med konkurrenter.

4. Få en række forbedringsmuligheder og støtte til prioritering af disse. Hver deltager får et strategisk rammeværk til identifikation af nye forbedringsinitiativer.

5. Udarbejd en handlingsplan og detaljerede aktiviteter for at realisere forbedringsmulighederne og sikre en vellykket implementering af en ny cirkulær forretningsstrategi.

Hvad I får ved at deltage: 

 • Øget indsigt i cirkulær økonomi
 • Best-practice eksempler
 • Netværk og sparring med andre lignende virksomheder
 • Forståelse af cirkulær økonomi i detail og engros handlen
 • Adgang til mere end 100+ omhyggeligt udvalgte værktøjer
 • En vurdering af parathed til cirkulær økonomi
 • Muligheder for benchmarking
 • Handlingsplan og vejledning
 • Forankring i organisationen

Bag ready2LOOP står en gruppe forskere og konsulenter fra Danmarks Tekniske Universitet, der arbejder videnskabeligt med, hvordan virksomheder bedst omstiller sig til en bæredygtig cirkulær forretningsmodel. Projektet støttes af Industriens Fond.

Find mere information om ready2LOOP her: www.ready2LOOP.org

Fokuseret workshop forløb for dig der er: 

 • Detailhandelsvirksomhed
 • Engros virksomhed
 • Brand-owner

Formatet: 2 dages workshop
Lokation: Gl. Vindinge, Nyborg

Datoer:
Workshop 1: Dato: 30/9-24
Workshop 2: Dato: 31/10-24

Bliv klogere på cirkulær økonomi i artiklen her.