Arrangement

Sales Excellence 2024 København

Bliv klar til morgendagens salg i din virksomhed!

DI Handel og Customer Agency inviterer til konference om Europas største forskningsprojekt omkring salg og hvordan de syv dyder fra projektet bedst muligt skaber vækst i virksomheden. Forskning og praktiske erfaringer kombineres og giver et billede af hvordan din virksomhed skaber de bedste betingelser for at skabe vækst på toplinjen.

Deltag på Sales Excellence 2024 og få inspiration til hvordan du kan transformere din virksomheds tilgang til salg så hele organisationen i højere grad bidrager til at styrke toplinjen.

Målgruppe:

Administrerende direktører, salgs- og marketingchefer i B2B virksomheder, der møder muligheder og forandringer i deres markeder.

Vi glæder os til at se dig til Sales Excellence 2024:

Den 20. marts fra kl. 9.00-11.00 hos Dansk Industri, H.C. Andersens Blvd. 18, 1553 København. Tilmeld dig her: Sales Excellence 2024

Den 21. marts, fra kl. 10.00-12.00, Hotel Radisson Blu Scandinavia, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus. Tilmeld dig her: Sales Excellence 2024

 

Morgendagens Salg forskningen er udviklet i samarbejde med CBS, Business Danmark, DI Handel og Customer Agency.

Program

 • 08.30

  Registrering & kaffe

 • 09.00

  v/Søren Münster, Konsulent, DI Handel

  Velkommen

 • 09.10

  v/ Peter Aakjær Jensen, Markedsdirektør fra Customer Agency

  Om Morgendagens Salg forskningen

  Se hovedresultaterne fra Europas største forskningsprojekt om salg og kig ind i hvilke trends der i øjeblikket udfordrer salget i professionelle B2B virksomheder.

 • 09.35

  v/ Carsten Rothmann, CCO fra Customer Agency

  Sales Score Card og salgsdiagnose

  Hør hvordan Morgendagens Salg forskningen er oversat til konkrete værktøjer der kan sikre at din salgsorganisation holder fokus på det der skaber størst kommerciel effekt og få inspiration til hvordan du kan komme videre

 • 10.00

  v/ Trine Risager, Head of Credit & Collection hos Q8 Danmark A/S

  Erfaringer og effekter med Sales Score Card og salgsdiagnose

  Q8 – Hør hvordan Morgendagens Salg er blevet afsættet for kommerciel udvikling i Q8 og hvordan konkrete initiativer har bragt salg tætter på kunderne og løftet de kommercielle resultater.

 • 10.30

  Introduktion til Accelerator program 2.0

  Hør om DI Handels medlemstilbud om at deltage i Morgendagens Salg Accelerator program 2.0 og hvordan det kan hjælpe dig til at styrke din virksomheds salgseffektivitet.

 • 10.45

  Spørgsmål til panelet

  Hvilke salgsudfordringer rammer dig i øjeblikket og hvad kan vi lære fra Morgendagens Salg og de praktiske erfaringer med at bruge værktøjerne.

 • 11.00

  Tak for i dag!