Webinar

Værdien af Video Selling og en Hybrid B2B salgstilgang i 2022

Få skarpt indblik i konkrete værktøjer til, at eksekvere Video Selling og implementere en effektiv 'Hybrid B2B Salgsmetode' i din virksomhed indenfor de næste 5 måneder.

Video Selling er en effektiv metode til at tiltrække kunders opmærksomhed på, som ellers kan være svær at fange. Video Selling er effektivt, fordi mennesker handler med mennesker, og personlige videoer er i stand til at personificere budskab, opbygge tillid og visualisere relationen. Det handler om, hvordan du, i samarbejde med dit salgsteam, kan skabe faglig synlighed, berigelse og effektfulde personlige videobeskeder.

Bliv klædt på til at føre an

Få styr på, hvordan du tilpasser din virksomheds salgsmetode til den hybride udvikling indenfor din industri.

Spørg dig selv om:

 • din salgsorganisation forstår og er i stand til at eksekvere Video Selling på eks. LinkedIn?
 • din ledelsesstil er tilpasset en hybrid salgstilgang?
 • du er foran dine konkurrenter i at implementere en hybrid tilgang til jeres salgsproces?
 • du fuldt udnytter din salgsorganisations netværk effektivt?

De fleste virksomheder undervurderer vigtigheden i at tilpasse deres kommercielle arbejdsgang, samt den underliggende operationsmodel for salget i relation til den digitale markedsudvikling hos deres industrielle kunder.

Derfor står kommercielle ledere blandt andet overfor følgende udfordringer:

 • 90% af beslutningstagere siger, at de aldrig reagerer på kold kanvas
 • 75% af B2B indkøbere bruger sociale medier til at være bedre informeret om deres leverandører
 • 2/3 af den typiske indkøbsproces er gennemført inden leverandøren kommer i spil
 • Mere end 6 personer er involveret i en gennemsnitlige B2B købsbeslutning
 • 50% af salg sker efter den 5. gang en sælger følger op med en mulig kunde
 • Virtuelle møder forandrer salgsprocessen og udfordrer din virksomheds evne til at skabe tillid
 • Der er klare tegn på at B2B indkøbere i stigende grad er parate til at foretage større indkøb online
 • 70% af B2B beslutningstagere siger, at de er åbne overfor at fortage nye indkøb virtuelt

Nicolai Hæggelin og Jacob Petz giver på dette inspirationsmøde et dybdegående indblik i udviklingen indenfor hybridt salg, og konkrete værktøjer til at omfavne udviklingen og øge din konkurrenceevne.

Agenda:

09.00 Opnå succes med Video Selling og Social Selling på LinkedIn

Bruger din organisation "Video Selling" & LinkedIn som en bevidst salgsstrategi, eller er du ikke klar over, hvordan det kan påvirke din forretning?

Nicolai Hæggelin er stifter af Digital Works og forfatter til flere danske og engelske bøger om professionel brug af LinkedIn. Nicolai lærer internationale virksomheder at kommunikere med kunder gennem små, korte personlige videoer, som de selv optager. Sammen med mange kunder har han succesfuld erfaring med brugen af Video Selling ift. øget engagement og målrettet dialog.

09.25 Er din Salgsledelse gearet til effektivt at varetage Hybrid B2B salgstilgang

Hvor skarp er du på "Hybrid Sales" ledelse og følger din salgsorganisation med den virtuelle udvikling hos dine kunder?

Jacob Petz er strategisk tankeleder og betroet rådgiver indenfor B2B salgsledelse og kommerciel topledelse. Jacob har stor erfaring med salg- og virksomhedsledelse og har skabt solide resultater. I hans seneste koncernstilling var Jacob Petz `Chief Commercial Officer´, og en del af topledelsen i Maersk Training, der er et datterselskab i A. P. Møller – Maersk koncernen.

I øjeblikket arbejder Jacob Petz på en bog om strategisk salgsledelse og har stiftet rådgivningsvirksomheden ”VEXT - The Commercial Advisers”, hvor han rådgiver B2B virksomhedsledere om professionalisering og skalering af salgsorganisationer og salgsledelse.

09.50 Q&A sesssion

Oplægsholder

Jacob Petz er strategisk tankeleder og betroet rådgiver indenfor B2B salgsledelse og kommerciel topledelse. Jacob har stor erfaring med salg- og virksomhedsledelse og har skabt solide resultater. I hans seneste koncernstilling var Jacob Petz `Chief Commercial Officer´, og en del af topledelsen i Maersk Training, der er et datterselskab i A. P. Møller – Maersk koncernen. I øjeblikket arbejder Jacob Petz på en bog om strategisk salgsledelse og har stiftet rådgivningsvirksomheden ”VEXT - The Commercial Advisers”, hvor han rådgiver B2B virksomhedsledere om professionalisering og skalering af salgsorganisationer og salgsledelse.

Jacob Petz

Managing Partner

Oplægsholder

Nicolai Hæggelin er stifter af Digital Works og forfatter til flere danske og engelske bøger om professionel brug af LinkedIn. Nicolai lærer internationale virksomheder at kommunikere med kunder gennem små, korte personlige videoer, som de selv optager. Sammen med mange kunder har han succesfuld erfaring med brugen af Video Selling ift. øget engagement og målrettet dialog.

Nicolai Hæggelin

Stifter af Digital Works

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden