Webinar

Afholdt: Webinar: Blockchainteknologi i handel

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Dette webinar er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Projektet "Blockchain i Business og Dansk Design" inviterer derfor på webinar om blockchainteknologiens potentiale for handelsvirksomheder i den samlede værdikæde. Dette vil blandt andet afdække hvordan teknologien kan bruges til at sikre øget troværdighed – heriblandt produktautenticitet samt hvordan der kan skabes en tættere forbindelse mellem den fysiske og digitale verden.

PROGRAM

I webinaret gives en kort introduktion til teknologien set fra et handelsperspektiv, hvorefter handelsspecifikke use cases præsenteres sammen med et overblik over hvilke use cases globale handelsvirksomheder indtil nu har investeret i.

Som deltager vil du få indblik i teknologiens modenhed i branchen samt en forståelse for hvad teknologiens potentiale er for dig og din virksomhed.

Webinaret afholdes d. 5. maj kl. 10:00 og oplægsholderen er en af Danmarks førende eksperter inden for Blockchain Rasmus Winther Mølbjerg fra Deloitte Digital.

Med forbehold for ændringer i programmet.

Kort om Blockchain i Business og Dansk Design

I takt med at verden bliver mere globaliseret, bliver det stadig mere komplekst at lede og understøtte produktlivscyklusser, idet mange produkter indkøbes, produceres, handles, forbruges og genanvendes globalt. Dette fører til øget velstand, men åbenbare også klimaudfordringer, og bekymrede borgere har derfor foranlediget FN til at formulere 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Blockchain teknologien kan adressere adskillige af disse verdensmål samt understøtte en øget globaliset handel.

Formålet med projektet er derfor:

  • At give danske virksomheder, deres leverandører og kunder kompetencer til at tage strategiske beslutninger om valg, implementering og inkorporering af blockchain teknologi i deres hovedaktiviteter, heriblandt de handelsmæssige aktiviteter.
  • At udvikle praktiske værktøjer til danske livsstils- og designvirksomheder, så de kan tilslutte sig blockchain og IoT for bedre gennemsigtighed, sporbarhed og garanteret ægthed i deres forsyningskæde fra producenter gennem mellemhandlere og til forbrugere.

Projektet er et samarbejde ml. Copenhagen Business School (CBS - Institut for digitalisering), Lifestyle & Design Cluster og DI Handel og er fondet af Industriens Fond.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden