Webinar

Afholdt: Webinar: Øg dit salg og kundeindsigt med data

Ved at samle al din data ét sted kan du ikke bare øge omsætningen ved at være mere målrettet og relevant, du får også konkret viden om dine segmenter, dine kunders rejse og deres præferencer. Men en ting er snak – en anden ting praktik. Deltag i dette webinar arrangeret af DI og IIH Nordic og få praktiske eksempler på hvordan man ikke bare bruger data til at øge salg, men også styrke kundernes livstidsværdi, udnytte CRM og købe “klogere” ind i marketing.

Dette webinar er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Vi taler alle om data, og data bliver også kaldt den nye olie. Men ligesom olie, forudsætter data også at blive sat i sammenhæng for, at det bliver brugbart. Fremtidens vindere vil derfor uden tvivl være dem som har bedst styr på sine data. Ikke bare at indsamle dem, men de som evner at forvandle dem til en aktiv del af forretningen.

Deltag og hør eksempler omkring digital transformation, Customer lifetime value, og optimering af markedsføring fra Bonnier Publications, Life Extension Europe og mange andre. – IIH Nordic er en af Europas førende certificerede Google Cloud partnere indenfor marketing og har i flere konkrete cases bevist, hvordan det at samle eksisterende data ét sted og bruge den aktivt, kan forbedre salget med mere end 50%.

Under webinaret vil vi således dele konkrete cases, som vil være relevante for både små og store virksomheder til at få en klar ide om, hvordan det er muligt at styrke forretningen både nu og i fremtiden gennem brug af cloud.

Om IIH NORDIC

IIH Nordic er et digitalt bureau med 50 specialister og 15 års erfaring. IIH Nordic arbejder målrettet med at øge værdien af danske såvel som internationale virksomheders digitale aktiviteter blandt andet gennem udnyttelse af data.

Med en databaseret tilgang og den nyeste teknologi sikrer vi, at vores kunder opnår de bedst mulige resultater af en digital investering.

Dette arbejde sker indenfor de traditionelle digitale marketingdiscipliner som fx Google Analytics, paid media, SEO og CRO. Vi udfordrer hele tiden best practice gennem aktiv udnyttelse af data, nye kanaler, mulighederne i Cloud aktiviteter samt Machine Learning.

Det får du på webinaret 

  • Konkrete eksempler og casestudies på, hvordan Google Cloud kan øge salget
  • Viden om vigtigheden af at samle din data ét sted
  • Input til hvordan du tjener penge på din data
  • Indblik i hvorfor data ikke skal lagres i siloer
  • Inspiration og idéer til de vigtigste handlingspunkter for din virksomhed lige nu og i fremtiden

Webinaret henvender sig til: 

Alle med ansvar for virksomhedens markedsføring, e-handel eller dataudnyttelse. Seminaret er ligeså relevant for top management som for specialister, fordi vi vil berøre, hvorfor data er så vigtig for din forretning, og hvordan du i praksis skaber resultater.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden