Arrangement

Afholdt: Webinar: Sådan skaber du bedre resultater med taktisk markedsføring

Hvordan sikrer du, at I står endnu stærkere i forhold til at skabe langsigtet vækst, flere leads og et fundament til nye kunder både på kort og langt sigt? Få svaret når IIH Nordic og DI Handel inviterer til webinar torsdag den 23 april.

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

COVID-19 fremmer vores digitale adfærd med x^X hastighed

Corona tvinger os til at genbesøge vores salg- og marketingstrategi for 2020. Events er blevet online som webinarer, kunde-/newbizz-møder holdes online og traditionelle netværk sker fx med hjælp af Microsoft Teams og Zoom.

Med andre ord: Det er en ny virkelighed, som flytter vores grænser og tvinger os til at tænke mere strategisk såvel som taktisk. Denne forandring afbryder ikke blot jeres dagligdag, men den sætter skub i jeres digitale transformation og tvinger jer til at genoverveje jeres salg- og marketingtiltag.

Kunderne er der… online – men er I der?

Kunderne er der stadig, men de er overladt mere og mere til sig selv digitalt. Dette stiller øgede krav til jeres taktiske markedsføring og prioritering af indsatsen. For alle stiller sig selv det spørgsmål - Hvordan udnytter jeg tiden bedst muligt for, at stå stærkere i forhold til eksisterende såvel som potentielle kunder i resten af 2020?

Webinaret handler om at fokusere på den taktiske digitale salgsindsatser & marketing, som både skaber en langsigtet værdi og leverer resultater i dag.

Under sessionen kigger vi blandt andet nærmere på:

  • Data – Hvordan aktiverer vi vores data til at skabe profit
  • Email & marketing automationByg dine egne digital relationer
  • SEO og digital markedsføringNår kunder søger efter ydelser
  • Sociale medier Skab og vedligehold relationen til kunderne
  • Content taktik – Skab det rigtige indhold, som passer til kundens ”købsrejse”
  • Webinarer, video, podcast – Nå kunderne på nye måder

På webinaret gennemgår vi ovenstående punkter med konkrete forslag til, hvordan du står bedre med de rigtige digitale aktiviteter og online taktisk markedsføring nu og i fremtiden.

Hvad får du med hjem?

  • Inspiration til hvordan du styrker din B2B salg- og marketingindsats for resten af 2020
  • Konkrete tips til hvordan du anvender data til at prioritere indsats og efterfølgende måle udbyttet
  • Tips og tricks du kunne gøre allerede i denne uge for at skabe flere leads og styrke forretningen

På webinaret vil vi også komme ind på online quickfixes. Digitalt kan det have en stor konsekvens, hvis et telefonnummer er forkert, fejlsider, de forkerte reviews eller formularer, som ikke virker. Det er nu, hvor sådanne småfejl skal rettes, da betydningen kan være en tabt ny kunde, der vælger jeres konkurrent.

Praktisk

Webinaret finder sted torsdag d. 23. april fra kl. 13:00-14:00 og gennemføres af Steen Rasmussen og Henrik Stenmann partnere i IIH Nordic.

Der vil efter webinaret være mulighed for at aftale særskilte virksomhedspræsentationer, hvis budskaberne fra webinaret ønskes delt med kolleger eller ledere fra egen virksomhed. Dele af præsentationen vil naturligvis blive delt.

Kort om IIH Nordic

IIH Nordic er et prisvindende digitalt bureau fyldt med datadrevne specialister, der skaber målbare resultater for vores kunder. Med over 15 års professionel digital erfaring er vi med til at skabe værdi for blandt andre Danfoss, Vestas og Rockwool.

Vi er en resultatorienteret og databaseret konsulentvirksomhed med specialister inden for Machine Learning, online effektmåling, digital markedsføring og forretningsoptimering.

Vi er samtidig den første større danske virksomhed, som selv har udnyttet de nye digitale muligheder til at gå over til en 4 dages arbejdsuge uden at gå ned i hverken leverancer eller kvalitet. 

IIH Nordic tilbyder rådgivning, sparring og eksekvering til både danske og udenlandske virksomheder, som ønsker at etablere sig eller forbedre deres forretning og digitale aktiviteter i såvel Danmark, Norden som verden - blandt andet gennem SMV Digital.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden