Arrangement

Afholdt: Webinar: Engroshandler, har du strategien klar, når coronakrisen er overstået?

Der er stor usikkerhed om fremtiden; specielt i disse coronatider. Danske handels- og engrosvirksomheder er nødt til at tænke nyt og have en robust strategi klar, der kan få dem sikkert ind i fremtiden, hvor der skal tages højde for eftervirkningerne af coronakrisen, men også generelle udfordringer identificeret i Engroshandel 2025 projektet.

Dette webinar er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

For at skabe det bedste afsæt for engrosvirksomheder, der ønsker et robust strategisk udgangspunkt til at tackle fremtidige udfordringer, har DI Handel og Erhvervshus Hovedstaden skabt Engros 2025, der er målrettet danske SMV’er. Her kan du skabe din fremtidige strategi og bliveklogere på forretningsmodeller, værdikæder m.m. gennem lærerige og inspirerende workshops, sparring fra eksperter, netværk og perspektivering.

Deltag på dette webinar, hvis du gerne vil høre mere om, hvilke megatrends der påvirker branchen frem mod 2025. Hvordan du kan arbejde med din strategi på bagkant af coronakrisen med Alignement Squared modellen, der kan hjælpe dig med at danne et overblik over de udfordringer og muligheder, som coronakrisen bringer til din virksomhed. Afslutningsvis kan du få mere at vide om, hvordan din virksomhed kan få hjælp til alt dette gennem et skræddersyet forløb i efteråret 2020.

Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted: Online webinar – 7. maj 2020 kl. 9.00 – 10.00

Læs mere om Engroshandel 2025 og download rapporten her: Engroshandel 2025

Læs mere om strategiforløbet her.

Alle er velkommen til at deltage i webinaret, men kun virksomheder som er tilknyttet Erhvervshus Hovedstaden (har postadresse i region hovedstaden) - kan deltage i accelerator programmet. 

Program

  • 09.00 Velkommen til webinar

   v/ Kim Bruno-Lindby, Chefkonsulent, Dansk Industri

  • 09.05 Engroshandel 2025 – megatrends der påvirker din forretning

   v/ Kim Bruno-Lindby, Chefkonsulent, Dansk Industri

  • 09.15 Strategi er afgørende - under og efter krisen

   v/ Thomas Ritter, Professor Copenhagen Business School og Carsten Lund Pedersen, Assistent Professor, Copenhagen Business School

  • 09.40 Strategiforløb for handelsvirksomheder i efterår 2020

   v/ Camilla Wendt, Projektleder, Copenhagen Business Hub

  • 09.50 Q&A

   Mulighed for at stille spørgsmål til talerne og få svar på om din virksomheds muligheder for at deltage i et strategiforløb gennem Erhvervshus Hovedstaden

  • 10.00 Tak for i dag

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden