Arrangement

Afholdt: Webinar: Fra data til ændringer på dit website

Effektiv optimering af konverteringer på dit website, starter med at identificere dine besøgendes største frustrationer, barrierer og forbehold.

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Langt de fleste websites samler masser af data ind omkring brugernes handlinger, men meget ofte er det svært at omsætte de data til faktiske ændringer. Det er den udfordring Ole Gregersen tager kampen op med i dette webinar, som opvarmning til Conversionboost 2020.

Følg med når Ole giver eksempler på hvordan du bearbejder de data du kan, eller måske allerede indsamler, og omsætter dem til ændringer på dit website. En proces han har arbejdet med for fx Lyreco, Mannaz, Røde Kors, Gyldendal, RetNemt og mange flere. Bliv bedre til at forstå dine besøgende på websitet og hvordan du kan påvirke deres beslutningsproces med dette webinar.

Webinaret er gratis. Link bliver sendt til din mail dagen før webinaret ved tilmelding her på siden. 

Ole Gregersen

Optimering af online kunderejser er Ole Gregersens speciale. Igennem brugerdata, adfærdsdesign og User Experience arbejder han med at omsætte besøgende til betalende kunder.